Judit Neddermann presentarà dissabte ‘Lar’, disc de llum, amor i celebració

Categories General

La cantant i compositora Judit Neddermann (Barcelona, 1991) actuarà aquest dissabte, 27 d’abril, a les 22.00h, al fossar de Sant Bartomeu, al peu del pont del Diable, dins els actes de la Fira de Primavera . Presentarà Lar , el seu últim treball entre el folklore ibèric i la música brasilera, i també altres temes de la seva discografia.

Lar (Universal Music/Música Global, 2023) és un disc on Neddermann torna a casa, honra les arrels, s’envolta de músics estimats i crea cançons que busquen l’amor, la pau i la celebració. Coproduït per Arnau Figueres i Pau Figueres, insisteixen en la sonoritat de la banda que s’ha anat forjant amb els anys i sumen diverses col·laboracions estel·lars: Noa (Israel), Eliseo Parra (Espanya) i el cantautor brasiler Dani Black (Brasil).

Aquest treball té la particularitat d’anar acompanyat de la mà d’un visual dirigit per Isaac Fluxà. És un disc “molt lluminós, molt alegre i esperançador, que vaig compondre durant la pandèmia i la postpandèmia. Gira entorn el celebrar, l’amor i les coses que ens fan sentir bé i que la vida valgui la pena”, defineix la cantant.

Judit Neddermann, cantant i compositora

Dalt de l’escenari, Neddermann estarà acompanyada de Nacho Melús i Nerea Pozo, coristes del seu projecte, per oferir-nos un concert a trio. Aquest format “és molt especial perquè som tres veus i una sola guitarra. Seria l’evolució dels concerts que acostumava a fer sola, on presentava les cançons tal i com van néixer, però amb el luxe de tenir-los acompanyant-me. Quan entren a cantar les cançons creixen. És un format poc habitual, que recorda el gòspel o el pop”, diu.

Judit Neddermann, cantant i compositora

La cantant compta amb cinc discs publicats en solitari i un disc conjunt amb la seva germana Meritxell Neddermann. Ha col·laborat gravant o compartint escenari amb artistes com Joan Manuel Serrat, Alejandro Sanz, Pedro Guerra, MARO, Noa, Jorge Drexler, Andrés Suárez, Rozalén, Miguel Poveda, Macaco i molts més. Compositora de la música per l’obra Canto jo i la muntanya balla , peça teatral basada en la novel·la homònima d’Irene Solà.

Durant 10 anys va ser la cantant de The Gramophone Allstars, liderat per Genís Bou, amb el que va gravar cinc discs. També una llarga i estreta col·laboració amb la pianista Clara Peya, el projecte conjunt amb el Quartet Brossa, Viatge d’hivern , i la seva participació a Coetus.

Ha estat guardonada amb un Premi Max, un Premi Butaca, dos premis Enderrock, el Premi Miquel Martí i Pol i un Premi Descobertes.

The post Judit Neddermann presentarà dissabte ‘Lar’, disc de llum, amor i celebració appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: Judit Neddermann presentarà dissabte ‘Lar’, disc de llum, amor i celebració