La 30a Festa de l’Handbol Català se celebrarà el 17 de novembre a Martorell

Categories General

El divendres, 17 de novembre, Martorell acollirà la 30a Festa de l’Handbol Català, que organitza la Federació Catalana d’Handbol i on es guardonaran representants de tots els estaments d’aquest esport. La cita, emmarcada en la capitalitat de Martorell Ciutat Europea de l’Esport, tindrà lloc a Ca n’Oliveres, a partir de les 20.30h.

En aquesta nit tan especial és lliuraran més de 150 guardons, distribuïts en deu categories diferents, on es posarà en valor la feina realitzada, així com els èxits, de clubs, seleccions, directius i directives, ajuntaments, i on hi haurà un reconeixement als jugadors i jugadores que triomfen a nivell internacional. A més, també es reconeixerà l’Ajuntament de Martorell per la promoció d’aquest esport.

Seguint l’aposta de la Federació Catalana d’Handbol pel Pla d’Igualtat, també es lliuraran guardons a aquells clubs que més activament han treballat per aconseguir avançar cap a la igualtat en aquest esport.

Martorell ja va acollir, el passat 10 de febrer, la 29a Festa de l’Handbol Català de la Federació Catalana d’Handbol. Ara, repetirà experiència en una gran nit on l’handbol català tornarà a ser el gran protagonista.

Compra de tiquets

Llistat de premiats i premiades

The post La 30a Festa de l’Handbol Català se celebrarà el 17 de novembre a Martorell appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La 30a Festa de l’Handbol Català se celebrarà el 17 de novembre a Martorell