La 34a campanya ‘Una casa, una flor’ reparteix 12.000 torretes i punts de llibre a domicili

Categories General

L’Ajuntament de Martorell ha iniciat la 34a campanya ‘Una casa, una flor’. Durant 10 dies, els treballadors del Centre Especial de Treball (CET) Can Cases reparteixen, porta a porta, més de 12.000 torretes amb flors, acompanyades d’un punt de llibre. Enguany, s’estan lliurant petúnies i pensaments de diferents tonalitats, cultivats al viver del Centre Ocupacional de Can Serra.

En el repartiment hi participen les seccions de manipulats i jardineria del CET Can Cases, un total de 14 persones treballadores amb acreditació de discapacitat, més el personal de suport tècnic del CET. Cada dia, les persones treballadores del CET Can Cases carreguen la flor fresca a la Masia de Can Serra i s’organitzen per fer el repartiment per barris. La distribució es va iniciar el 2 de maig i es perllongarà uns 10 dies, aproximadament, detalla l’educador del CET Can Cases i encarregat de jardineria, Joaquim Tió.

Joaquim Tió, educador CET Can Cases

Els veïns i veïnes dels barris de Buenos Aires, Camí Fondo, Les Bòbiles i el Pla, ja han rebut la seva flor a casa. Avui han començat Torrent de Llops i La Sínia, seguiran per Can Cases i, consecutivament, per la resta de barris de la població.

És una acció que les persones treballadores del CET Can Cases desenvolupen amb molta motivació i ganes, perquè implica mantenir un contacte amb la ciutadania, i permet el reconeixement i visibilització de la feina que fan.

Per al correcte manteniment d’aquestes plantes, es recomana transplantar-les a una torreta més gran i regar-les tot seguit. Resisteixen bé al sol, però cal regar-les periòdicament -si és possible, cada dia, però amb una quantitat moderada d’aigua, sense embassar la terra-. Convé fer-ho al capvespre, quan ja no hi ha insolació directa, i aplicar l’aigua directament a la terra i no a les fulles de la planta. Per a una floració més abundant i espectacular, és aconsellable aplicar un fertilitzant líquid cada 15 dies.

 

The post La 34a campanya ‘Una casa, una flor’ reparteix 12.000 torretes i punts de llibre a domicili appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La 34a campanya ‘Una casa, una flor’ reparteix 12.000 torretes i punts de llibre a domicili