La Biblioteca acull l’exposició de dibuix ‘Vivències d’una artesana’, de Carme Puy

Categories General

El passat dimecres es va inaugurar a la Biblioteca Francesc Pujols l’exposició Vivències d’una artesana , de l’artista Carme Puy. Es tracta d’una selecció de dibuixos a tinta sobre pobles, ciutats, natura i animals, que es podrà visitar al vestíbul de la biblioteca fins al 30 de novembre. A la inauguració va assistir l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i alguns dels regidors de l’equip de govern.

Tal com explica l’artista, Carme Puy, les obres es conceben a través d’una selecció on “busco i trio un model que m’agrada, i després el passo a tinta. Treballo més bé amb una fotografia, fent una còpia d’un original, i modificant-lo de mida o forma, o deixant-lo igual”. Afirma que la inspiració li ve a partir de coses que li agraden, com ara, per exemple, els animals. Així, el seu professor actual li va proposar fer alguna cosa relacionada amb la música, i llavors “vaig venir a buscar un llibre sobre música a la biblioteca, i les meves últimes creacions són sobre aquest art”.

Carme Puy, artista

Carme Puy s’hi dedica a la pintura des que es va jubilar, però al llarg de la vida ha estat molt lligada a aquest art perquè sempre n’ha tingut “molta gràcia”, explica. “El que sé més és cosir, i el dibuix i la costura van molt lligats. A més, quan vaig poder anava a fer classe a un casal, amb un senyor que m’ensenyava molt, em donava una fotografia o un dibuix, perquè el copiés. El que hi ha aquí a l’exposició ha sortit perquè la pintura la porto a dins”.

Carme Puy, artista

L’exposició està oberta a tothom, i es podrà visitar en l’horari habitual de la Biblioteca, als matins, de dimarts a dissabte de 10.00h a 14.00h, i tardes, de dilluns a divendres de 16.00h a 20.30h, fins al 30 de novembre.

The post La Biblioteca acull l’exposició de dibuix ‘Vivències d’una artesana’, de Carme Puy appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La Biblioteca acull l’exposició de dibuix ‘Vivències d’una artesana’, de Carme Puy