La Biblioteca Martorell reobre aquest dijous de manera exclusiva per al préstec

Categories General

La Biblioteca Martorell tornarà a obrir les portes aquest dijous 28 de maig a partir de les 16.00h, coincidint amb la fase 1 de desconfinament. Des d’ara i mentre duri aquest període, l’equipament obrirà l’àrea de recepció i el seu personal atendrà als usuaris exclusivament per al préstec de documents. L’horari serà les tardes de dilluns a dijous de 16.00 a 19.30h i els matins de divendres de 10.00 a 13.30h.

Els usuaris accediran a l’interior del recinte de l’avinguda de les Mancomunitats Comarcals, preferentment, amb cita prèvia a concretar per telèfon 93 775 60 60 o bé a través del correu electrònic b.martorell@diba.cat. Aquest fet facilita al personal la preparació dels documents sol·licitats, i escurçarà el temps d’estada a l’interior de les instal·lacions.

La directora de la Biblioteca Martorell, Mercè Parera, reconeix que “en teníem moltes ganes. Volem tornar a veure la cara de les persones que ens visiten habitualment i que volen venir a buscar llibres”, però recorda que “en aquesta fase 1 tan sols oferim el servei de préstec i de retorn de documents”.

Mercè Parera, directora de la Biblioteca Martorell

Es recomana que el retorn “es faci des de la bústia exterior, tot i que si hi ha algun problema de funcionament de la màquina, permetrem l’entrada i l’atenció des del taulell”, comenta Parera. Per a retornar documents des de la màquina serà obligatori l’ús de mascareta i de guants. Els documents retornats quedaran en quarantena durant 14 dies, per a que el següent préstec tingui totes les garanties de seguretat.

La directora recorda que tant el personal de la Biblioteca Martorell com els usuaris que accedeixin a la recepció hauran de portar obligatòriament la mascareta. A l’entrada, hi haurà un dispensador de gel hidroalcohòlic per a les mans.

Mercè Parera, directora de la Biblioteca Martorell

La Biblioteca Martorell ha prorrogat el termini de préstec dels documents que els usuaris tenen a casa fins el 31 de juliol d’enguany.

Font: La Biblioteca Martorell reobre aquest dijous de manera exclusiva per al préstec