La campanya de compres de Nadal de Fem Vila començarà el 9 de desembre

Categories General

Fem Vila , l’Associació de Comerciants del Nucli Antic de Martorell, engegarà el proper 9 de desembre la campanya de compres nadalenques als seus 32 establiments associats. En aquesta ocasió, l’entitat repartirà 3.300 targetes ‘rasca’, carregades amb 2.200 regals i premis econòmics a gastar als mateixos comerços.

Fem Vila repartirà unes 3.300 ‘targetes rasca’ als 32 comerços associats que es troben al llarg del nucli històric de Martorell i que en formen part, abastant el sector de l’alimentació (8); els bars, cafeteries i restaurants (4); la moda i complements (6); la perruqueria i estètica (5); la salut (2) ferreteria i els serveis diversos (5).

Óscar Monge és el president de l’associació de comerciants Fem Vila, i explica el funcionament de la campanya: “Es donarà una tarja rasca als clients que facin les seves compres durant el mes de desembre als establiments associats”. Les targes contenen fins a 2.200 regals que caldrà recollir en l’establiment indicat, i vals de compra d’una determinada quantitat de diners -fins a un valor total de 3.000 euros- a gastar al mateix establiment.

Óscar Monge, president de Fem Vila

Monge afegeix que la campanya per incentivar les compres durant aquestes dates “també és un agraïment als clients que han continuat confiant en el nostre comerç. Sense els clients no seríem res”. Per això, l’eslògan serà ‘Tu ets el millor regal’.

El president de l’associació afegeix que, malgrat que el petit comerç de Martorell ha tingut problemes a causa de la crisi generada per la pandèmia, “per sort no ens està passant com a Barcelona, on hi ha molts comerços orientats al turisme i que han perdut moltes vendes”.

Óscar Monge, president de Fem Vila

Monge anima tothom a fer les compres nadalenques al comerç de casa i que, amb una mica de sort, es puguin emportar premis “molt útils i macos”.

Font: La campanya de compres de Nadal de Fem Vila començarà el 9 de desembre