La cantant Suu lliura el certificat ‘Bo, sa, d’aquí’ a l’Escola Els Convents

Categories General

L’Escola Els Convents ha rebut avui el certificat ‘Denominació de Qualitat Bo, sa, d’aquí’. El projecte ‘Bo, sa d’aquí’ està impulsat pel Grup Taleus i Canal Taronja, amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Premia el compromís dels col·legis que ofereixen un menú saludable i de proximitat. La cantant Suu ha lliurat el diploma a la direcció del centre i a l’empresa Core Restauració, encarregada del servei de menjador, amb la presència de l’alcalde Xavier Fonollosa, i les regidores Elisabeth Plaza i Raquel Sans.

‘Bo, sa, d’aquí’ dona a conèixer tots aquells centres que treballen amb un menú de quilòmetre zero, de temporada. Aliments que provenen del territori, dels nostres camps i mar, i de productors de l’entorn. A més, vol acostar a infants i adolescents el consum d’aliments de forma responsable i conscienciar sobre el malbaratament.

L’alcalde Xavier Fonollosa, qui va ser alumne del centre, ha dit que “em sembla fantàstic que l’escola cuidi l’alimentació adequada i equilibrada. Estic molt content perquè aquesta escola sempre s’han fet les coses bé, i sempre ha estat atrevida i pionera de molts projectes. M’agrada que ara ho sigui també en temes d’alimentació, amb productes de quilòmetre zero saludables”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Les escoles que reben aquest certificat, i que per tant tenen un compromís amb els productes quilòmetre zero i sostenibles, són premiades amb la visita d’algun artista musical. En aquest cas, la cantant barcelonina Suu ha fet entrega del certificat, ha ofert un petit concert acústic als alumnes i ha respost les seves preguntes.

“Estem en una època de canvi i cada cop hi ha més gent conscienciada amb consumir productes de quilòmetre zero i de proximitat. Estic encantada de participar en aquestes iniciatives i que els nens i nenes s’adonin del que està passant”. “És important mirar què estem comprant i com ho estem comprant. Consumir a les botigues de poble producte local, i no tant a les grans superfícies”, ha afirmat Suu.

Suu, cantant

Altres artistes com Catarres, Pot Petit, Sara Roy, Lildami, Mariona d’Eufòria, Miki Núñez o Xiula, també han participat d’aquest programa visitant altres escoles d’arreu del territori. Canal Taronja emet els divendres al vespre aquest espai, presentat per Brigitte Barea i Gemma Aleman, i properament es podrà veure la visita de Suu a Els Convents.

Font: La cantant Suu lliura el certificat ‘Bo, sa, d’aquí’ a l’Escola Els Convents