La Deixalleria Mòbil modifica els seus horaris i ubicacions els mesos d’estiu

Categories General

Durant els mesos de juliol i setembre la Deixalleria Mòbil canvia els horaris i els dies de servei en algunes ubicacions. L’objectiu és adaptar la jornada dels treballadors del Centre Especial de Treball en els mesos de més calor, per evitar les hores de màxima insolació.

La Deixalleria Mòbil començarà el servei una hora abans de dilluns a divendres (a les 8.00h enlloc de les 9.00h) i els dissabtes dues hores abans (a les 8.00h enlloc de les 10.00h). Així doncs, el nou horari serà de 8.00 a 14.00h, de dilluns a dissabte. No hi haurà servei a les tardes.

Els divendres, en comptes de situar-se a la plaça de Pompeu Fabra, al barri de Buenos Aires, es col·locarà alternativament a les ubicacions on el servei s’efectuava només per la tarda: els dies 7 i 21 de juliol i els dies 1,15 i 29 de setembre a la plaça Onze de Setembre, al barri d’El Pla. I els divendres 14 i 28 de juliol i 8 i 22 de setembre a la plaça de Santa Maria, al barri de Can Cases.

Els dies festius i durant tot el mes d’agost, amb motiu de les vacances del personal, el servei romandrà tancat. Per tant, la ubicació de la plaça de Pompeu Fabra queda anul·lada durant aquests dos mesos, però els veïns d’aquest barri tenen la Deixalleria Mòbil molt a prop, a la plaça de la Rosa dels Vents els dissabtes al matí, coincidint amb el mercat no sedentari. I els veïns d’El Pla i de Can Cases, ara tindran la Deixalleria Mòbil al matí cada 15 dies, detalla la tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament de Martorell, Glòria Carrera.

Glòria Carrera, tècnica de Medi Ambient

Recordem que a la Deixalleria Mòbil podeu portar: aparells elèctrics i electrònics de mida petita com aparells informàtics, petits electrodomèstics o bombetes i fluorescents, residus especials en petites quantitats com pintures i dissolvents, cosmètics, termòmetres, etc… i altres residus com ferralla domèstica, cartutxos de tinta, CDs, piles, etc…

Glòria Carrera, tècnica de Medi Ambient

Els objectes voluminosos cal portar-los a la Deixalleria fixa, al carrer Tarragona s/n del Polígon Industrial de Can Bros. Les ampolles d’oli es poden llençar als contenidors d’oli del carrer dins d’una ampolla de plàstic ben tancada. Els medicaments i els seus envasos es poden portar als contenidors SIGRE que tenen les farmàcies. I la roba i els complements als contenidors de color taronja que hi ha a la via pública.

Font: La Deixalleria Mòbil modifica els seus horaris i ubicacions els mesos d’estiu