Categories General

El pilot del Motor Club Micorella, Genís Forns, ha tancat el 2021 amb un balanç d’una segona, una tercera i una quarta plaça en tres categories diferents. I ahir va rebre, a mans de la Federació Catalana de Motociclisme, el premi en la Gala Anual dels Campionats de Catalunya.

En un any on s’ha estrenat a la categoria juvenil B, Forns ha aconseguit fer-se un lloc en les categories base tant en clau catalana com en clau estatal. La seva millor actuació ha estat Trial nens de Catalunya, amb el segon lloc en la categoria base blau.

El martorellenc ha reconegut que ha anat de mes més a menys però es mostra satisfet de la seva actuació i creu que ha ofert una bona imatge, “estic content perquè he fet el que he pogut”.

Genís Forns, pilot Motor Club Micorella

La tercera posició en la classificació general del Campionat d’Espanya de trial ha estat la culminació d’una competició en què, a més, s’ha endut bones actuacions durant les curses que la formen. La primera plaça a Olvan o la tercera a León integren la temporada en aquesta competició. “Són curses que em van ajudar bastant i he aconseguit una bogeria”, ha confessat. El martorellenc creu que la bona feina en aquestes curses van encarrilar el seu bronze a nivell estatal.

L’Open grans de categoria verd 125cc ha estat, segons Forns, la prova on ha hagut de patir més. La quarta plaça la formen, a banda, la primera plaça de la territorial de Barcelona i la primera plaça de la territorial de Lleida. El martorellenc afirma estar “molt content i ser campió de Barceloa i Lleida em fa estar molt orgullós”.

Ahir, Forns va assistir a l’entrega de premis dels tres primers classificats de totes les proves catalanes en la cita a Barcelona. I ara ja es prepara perquè la nova temporada arrencarà amb categories molt més ambicioses.

Font: La Federació Catalana de Motociclisme premia Genís Forns en la clausura del 2021