La Festa de benvinguda de Caramelles obrirà el temps dels cants de Pasqua

Categories General

Caramelles de Martorell es posa en marxa i el proper diumenge, 26 de febrer, celebrarà la festa de benvinguda que dona inicia als assajos. La cita serà una festa familiar oberta a tothom que inclourà una gimcana geolocalitzada per La Vila i un petit concert, on es presentarà la nova cançó que s’interpretarà aquesta propera Pasqua. Seràs el pas previ als assajos setmanals de les cançons que s’interpretaran per Pasqua.

La festa de benvinguda tindrà lloc, a partir de les 11.30h, als Jardins de l’Enrajolada. “Us hem preparat una gimcana geolocalitzada que constarà de diverses proves. Tots hi esteu convidats, i us recomanem que porteu el mòbil ben carregat, perquè allà hi tindreu les instruccions de les diferents proves i els reptes a aconseguir, escampats les diferents carrers i places de La Vila”, explica la presidenta de Caramelles de Martorell, Anna Gil.

Per la presidenta, “els reptes que hauran d’assumir els participants s’escampen pels carrers de La Vila. Podreu descobrir coses molt interessants que segur que no sabíeu. Serà una gimcana molt divertida i que ens servirà per conèixer més el nostre poble”.

Anna Gil, presidenta de Caramelles de Martorell

Acabada la gimcana, tothom es retrobarà a l’Enrajolada i s’oferirà un petit concert, que estrenarà la nova cançó que interpretaran els caramellaires els dies 9 i 10 d’abril. Gil detalla que “com sempre, recuperem dues cançons que ja havíem cantat anteriorment i una de nova, que interpretarà la persona que l’ha adaptada i el seu grup musical”.

Anna Gil, presidenta de Caramelles de Martorell

Després de la festa arribarà el temps d’assaijos, els dissabtes 25 de febrer i 4, 11, 18 i 25 de març (de 18.00 a 19.00h a la Casa de Cultura de La Vila).

Pel que fa a les cantades, seran el diumenge 9 d’abril al matí -a La Vila i a la sortida de l’ofici religiós de la parròquia de Crist Salvador-, i el dilluns 10 per la resta de barris de Martorell. Els caramellaires es desplaçaran als diferents punts amb un trenet.

Anna Gil, presidenta de Caramelles de Martorell

En paral·lel es vendran números per a la rifa d’una mona gegant “que ens preparen cada any la xocolateria Simón Coll i la pastisseria Artigues, i que romandrà exposada fins abans de Pasqua a l’establiment El Racó de la Toñi”.

Anna Gil, presidenta de Caramelles de Martorell

La presidenta anima tothom a assistir aquest diumenge a la festa de benvinguda i a participar en els assajos i els cants de Pasqua, una activitat tradicional i oberta a les diverses generacions de les famílies.

Font: La Festa de benvinguda de Caramelles obrirà el temps dels cants de Pasqua