La FHSJDM convoca els concursos de fotografia i dibuix de la Setmana de la Lactància Materna

Categories General

Amb motiu de la Setmana de la Lactància Materna (SLM 2023), que tindrà lloc del 23 al 27 d’octubre, la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) convoca una nova edició dels concursos de dibuix i fotografia que tenen com a temàtica l’alletament matern.

La FHSJDM s’uneix un any més a l’ASSIR Baix Llobregat Nord – Atenció Primària Metropolitana Sud, amb el suport dels ajuntaments del Baix Llobregat Nord, per fomentar l’ús de la lactància materna.

Durant les tres setmanes prèvies a l’inici de la SLM 2023, la FHSJDM convida a grans i petits a fer un dibuix o una fotografia on la lactància materna sigui la protagonista.

Els treballs s’han d’enviar en format digital jpg amb una mida màxima de 10 MB al correu electrònic semlacmat@hmartorell.cat. Tothom pot participar en una o altra modalitat, segons l’edat i seguint les bases que es troben a l’apartat de la SLM 2023 al web de la FHSJDM .

Els premis son un lot de material de dibuix per a la persona seleccionada en primer lloc pel concurs de dibuix i 200 euros per qui guanyi el concurs de fotografia. Les persones premiades es donaran a conèixer el divendres, 20 d’octubre, i es publicaran a la web de la FHSJDM. Durant la celebració de la SLM 2023 es podran veure totes les obres a l’entrada del centre hospitalari.

Font: La FHSJDM convoca els concursos de fotografia i dibuix de la Setmana de la Lactància Materna