La FHSJDM homenatja els treballadors amb 25 anys a l’entitat i els qui es jubilen aquest any

Categories General

L’alcalde de Martorell i president de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), Xavier Fonollosa, juntament amb el director gerent de la FHSJDM, Jordi Trelis, el comitè de direcció i altres representants de la institució, han lliurat aquest dimecres un obsequi als professionals que es jubilen aquest 2022. També han homenatjat totes les persones que celebren 25 anys al centre, per agrair la seva dedicació i professionalitat.

Aquest any han estat 12 professionals que deixen de treballar a la FHSJDM perquè han acabat el seu període laboral, i cinc que compleixen 25 anys amb l’entitat. Es tradició que cada any la FHSJDM faci aquest homenatge com a símbol d’agraïment i reconeixement a aquestes persones.

“És un acte molt emotiu que fem cada any per vigílies de Nadal. Enguany, té com a connotacions que estem sortint de la pandèmia de la COVID i que tenim el debat del sector sanitari sobre la taula. El context no és massa bo. Les administracions fan esforços, però no són suficients per cobrir tota la demanda d’assistència sanitària. A més, si li suma la manca d’efectius que fa que haguem d’abordar un problema important amb optimisme, ganes i il·lusió per tirar endavant un dels actius més important que tenim en aquest país, l’assistència sanitària pública, gratuïta i universal”, ha expressat Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell i president FHSJDM

El Dr. Trelis ha refermat que “són actes amb molt de sentiment per agrair a les persones que han donat una part de la seva vida a treballar amb nosaltres”. “Hi ha moltes coses que els diners no paguen. Has d’intentar que la gent se senti a gust, que treballi a gust, i que pugui desenvolupar-se en una entitat com la nostra”. “Es diu que aquest és un hospital familiar. Per aconseguir-ho els escoltem i els fem partícipis de l’entitat”.

Dr. Jordi Trelis, director gerent FHSJDM

La FHSJDM està en fase de canvis en tres àmbits. “Canvis d’estructura, ja que està a punt d’aprovar-se la seva famosa ampliació; ens estem adaptant a la nova realitat, ja que cada vegada les persones ingressen menys al centre i fem l’activitat de manera ambulatòria, i per últim el canvi generacional amb els seus pros i contra. Se’ns està jubilant part de la plantilla i és complicat el recanvi perquè no hi ha tants professionals disposats a treballar”.

Dr. Jordi Trelis, director gerent FHSJDM

Trelis reconeix que hi ha mancança de places de facultatius i, sobretot, d’infermeria, però que estan treballant per poder cobrir-les.

 

Font: La FHSJDM homenatja els treballadors amb 25 anys a l’entitat i els qui es jubilen aquest any