La FHSJDM incorpora una nova butaca per l’hospital de dia oncològic gràcies a la donació de l’associació Ariadna

Categories General

L’associació Ariadna d’Olesa de Montserrat va fer el passat mes de novembre una donació a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) per adquirir una nova butaca per a l’hospital de dia oncològic.

La presidenta de l’Associació Ariadna, Carme Jorba, juntament amb Conchita León, expresidenta i cofundadora de l’entitat i actualment vocal, van fer el lliurament de la butaca al director gerent de la FHSJDM, Dr. Jordi Trelis i a Àngels Delgado, directora infermera.

A l’acte van estar presents professionals que treballen dia a dia en aquesta àrea com son, Montserrat Riberés, cap d’Àrea d’Infermeria del procés mèdic, Yolanda  López i  Virtudes Ruiz, infermeres, i Silvia Granados, TCAI d’aquest hospital de dia oncològic.

El Dr. Trelis va destacar l’aportació rebuda: “Una vegada més, volem agrair la generositat de l’Associació Ariadna, i posar en valor la importància de les seves donacions, ja que permet adquirir un material que repercuteix directament en la millora de la qualitat d’atenció de les persones que atenem”.

Ariadna, una associació solidària amb la FHSJDM

L’associació va néixer l’any 1997 davant la inquietud d’unes dones que compartien una mateixa malaltia, el càncer de mama.  Estaven convençudes que calia fer quelcom que les apoderés si s’ajuntaven. Carme Gómez en va ser la impulsora i, juntament amb 15 dones més, van fer possible l’inici d’una associació que donaria suport i ajut a moltes altres dones que passaven i passen per aquesta malaltia.

Entre d’altres activitats, des de l’any 2004, pel Dia Internacional del Càncer de Mama (19 d’octubre), es fa un espectacle amb el lema ‘Lluitant es pot vèncer’ al teatre de la Passió d’Olesa en el que hi participen diferents entitats del poble. L’associació Ariadna és qui gestiona la recaptació de l’esdeveniment cap a diferents institucions vinculades amb el càncer de mama, entre elles la FHSJDM.

The post La FHSJDM incorpora una nova butaca per l’hospital de dia oncològic gràcies a la donació de l’associació Ariadna appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La FHSJDM incorpora una nova butaca per l’hospital de dia oncològic gràcies a la donació de l’associació Ariadna