La gent gran encercla la data del 27 de novembre, dia de la seva Trobada de Tardor

Categories General

El proper diumenge, 27 de novembre, entre les 13.30 i les 19.00h, se celebra a Ca n’Oliveres la Trobada de Tardor de la Gent Gran. El dinar de germanor en serà l’activitat central, i s’acompanyarà d’un concert coral i una sessió de ball. Les invitacions gratuïtes a l’acte ja es poden adquirir als esplais de la gent gran, a la Unitat de Gent Gran Activa i a les Oficines d’Atenció al Ciutadà.

Es tracta d’una de les dates assenyalades al calendari i, per aquest motiu, des de la Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament s’ha enviat una carta als domicilis de totes les persones més grans de 65 anys per a informar-los de la jornada festiva que, després de l’aturada pandèmica, se celebrarà dos cops l’any -a la primavera i a la tardor- responent a la demanda.

El recinte de Ca n’Oliveres obrirà les portes a partir de les 12.00h i l’acte començarà a les 13.30h, amb el dinar de germanor consistent en una fideuada. Seguidament, la concurrència escoltarà l’actuació musical de la Coral Rosanes i la música i sessió de ball a càrrec de l’orquestra Solimar. Alfred Rivera, tècnic de la Unitat per la Gent Gran Activa de l’Ajuntament, fa un repàs dels esdeveniments:

Alfred Rivera, tècnic de la Unitat per la Gent Gran Activa de Martorell

“En aquestes trobades sempre intentem fer visibles els objectius treballats al llarg de l’any amb les activitats que fa la gent gran. Aquest cop, reconeixerem la Coral Rosanes i les juntes dels dos esplais”, destaca el tècnic.

Alfred Rivera, tècnic de la Unitat per la Gent Gran Activa de Martorell

La Trobada és gratuïta però cal reservar la invitació a l’Esplai de la Gent Gran de Buenos Aires (93 775 32 56), al de La Vila (93 775 56 04) o bé a la Unitat per a la Gent Gran Activa (al carrer de Fèlix Duran i Canyameres, 5, planta 1, amb el telèfon 93 774 20 77). També es poden adquirir a quatre Oficines d’Atenció al Ciutadà: al Complex Esportiu La Vila (Carrer dels Mestres Gomila i Reniu, 1); al Complex Educatiu (carrer de Josep Tarradellas 11); a les Oficines del Patronat (Plaça de la Vila 27) o bé al Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), al carrer de Gelida s/n.

Rivera comenta els diferents punts per adquirir les invitacions i recorda que “les invitacions s’hauran de recollir abans del dimecres 23 de novembre, perquè l’organització necessita un marge per preveure el número d’assistents”.

Alfred Rivera, tècnic de la Unitat per la Gent Gran Activa de Martorell

Per a que ningú tingui dificultats per arribar a Ca n’Oliveres, hi haurà transport gratuït i adaptat amb autobusos especials. D’una banda, n’hi haurà que recolliran persones a les tres residències de Martorell i dues més de l’entorn:

Alfred Rivera, tècnic de la Unitat per la Gent Gran Activa de Martorell

De l’altra, un servei de bus al llarg del dia que farà ruta circular a les següents parades: plaça de Santa Anna; Estació de Martorell-Enllaç; Carrer de Francesc Carmona cantonada amb Sant Sebastià; plaça de Frederic Duran; Residència Sant Joan de Déu; Centre Cultural; Esplai de la Gent Gran de Buenos Aires; plaça del Portal d’Anoia; Residència Anoia i carrer Montserrat cantonada amb carrer Gomis.

A l’anterior trobada del passat 29 de maig hi van assistir prop de 1.200 persones. Va ser la primera que tenia lloc des de l’inici de la pandèmia.

Font: La gent gran encercla la data del 27 de novembre, dia de la seva Trobada de Tardor