La jornada electoral per constituir el Parlament de Catalunya engega sense incidències a Martorell

Categories General

La jornada electoral per escollir el Parlament de Catalunya ha començat amb normalitat a Martorell i s’han constituït les 35 meses previstes per a aquests comicis. Des de les 8.00h, els 11 col·legis han rebut els titulars de les meses i també els suplents, que han esperat a l’exterior dels punts de votació. A Martorell podran votar un total de 18.961 electors, 471 persones més que en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, que van ser el passat 21 de desembre del 2017.

Totes les meses funcionen des de les 9.00h amb normalitat i ja esperen els votants, que estaran repartits en franges horàries. Des de les 9 i fins les 12.00h, es recomana que s’atansin les persones de risc, mentre que l’última hora, des de les 19.00h i fins les 20.00h, és aconsellable que hi vagin els persones positives per coronavirus, les que guarden confinament per contactes estrets o aquelles que tinguin símptomes compatibles amb el coronavirus. A totes elles se’ls recomana que duguin una mascareta d’alta protecció. Per a la resta de la població s’ha reservat la franja horària més àmplia, des de les 12.00h fins les 19.00h.

En aquesta jornada, tots els col·legis estan custodiats per un representant de l’Ajuntament de Martorell, que vetlla pel compliment de les mesures per evitar contagis de coronavirus i perque les votacions es facin seguint les normes previstes, així com per una parella de Mossos d’Esquadra, que estarà recolzada per una parella itinerant de Policia Local que passarà per tots els col·legis.

Els col·legis electorals seran les Oficines de l’Ajuntament; la Casa de Cultura; l’Antiga Escola Montserrat; l’Institut Pompeu Fabra; el Col·legi Vicente Aleixandre; les Instal·lacions Esportives Municipals (IEM); el Centre Cultural; la Llar d’Infants Les Torretes; les Instal·lacions Esportives de Torrent de Llops; el Complex Educatiu Torrent de Llops i el Col·legi Mercè Rodoreda. Les meses de l’associació de Veïns del Pla han canviat d’ubicació i passen a les IEM, ja que el local no compleix el protocol indicat pel PROCICAT.

Font: La jornada electoral per constituir el Parlament de Catalunya engega sense incidències a Martorell