La LLar d’Infants Riu de Sons rep el distintiu de la Xarxa d’Escoles Verdes

Categories General

La Llar d’Infants Riu de Sons ha rebut el certificat d’Escola Verda que atorga la conselleria de Sostenibilitat i Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. La coordinadora de les Llars d’Infants Municipals de Martorell, Lídia Torras, la directora de la Llar d’Infants Riu de Sons, Txell Palau, i l’adjunta de direcció, Maria del Mar Sánchez, van recollir la placa acreditativa a l’acte dels 25 anys de la Xarxa d’Escoles Verdes de Catalunya , que va tenir lloc divendres al Món Sant Benet (Bages).

La consellera d’Educació de la Generalitat, Anna Simó, i el conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, van ser els encarregats de donar la benvinguda a la jornada festiva, conduïda per la cantant Mariona Escoda, i lliurar els distintius els nous distintius d’Escola Verda a 56 nous centres, entre ells la Llar d’Infants Riu de Sons de Martorell.

A l’acte hi va assistir un miler d’alumnes de 160 centres educatius d’arreu de Catalunya, que van participar van participar en una trentena de tallers sobre alimentació, biodiversitat i canvi climàtic en diferents espais del complex. També van poder veure una obra de teatre i visitar diferents exposicions al voltant de l’ecologia i la sostenibilitat.

Les Escoles Verdes són centres educatius compromesos amb la sostenibilitat que treballen per fomentar una educació ecosocial que transformi el centre educatiu i el seu entorn, per a la qual cosa fan xarxa amb altres entitats del territori. Actualment, hi ha més de 800 centres que formen part de la Xarxa d’Escoles Verdes a Catalunya.

A Martorell ja comptaven amb el distintiu d’Escola Verda l’Institut Joan Oró, i les escoles Mercè Rodoreda i Lola Anglada. Ara, s’hi ha afegit la Llar d’Infants Riu de Sons, després de dos anys de formació rebuda per part de la Xarxa d’Escoles Verdes i d’elaborar un Pla d’Educació per a la Sostenibilitat (PES).

Nascut el curs 1998-99, el programa Escoles Verdes celebra enguany el seu 25è aniversari. Per commemorar aquesta efemèride, s’han fet un conjunt d’actuacions que volen posar en valor la feina desenvolupada durant tots aquests anys pels centres educatius, les persones i les entitats que formen part de la Xarxa.

The post La LLar d’Infants Riu de Sons rep el distintiu de la Xarxa d’Escoles Verdes appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La LLar d’Infants Riu de Sons rep el distintiu de la Xarxa d’Escoles Verdes