La martorellenca Mireia Bejarano tanca el seu primer Mundial amb una medalla de plata

Categories General

La judoka martorellenca Mireia Bejarano s’ha endut la medalla de plata del Campionat del Món de judo en la categoria cadet femení després de caure a la gran final conta l’aspirant croata, Sara Tomic. La martorellenca, integrant del Karate Club Esportiu Mediterrani, ha perdut per 1 a 0 en el combat per la medalla d’or i tanca amb la plata la seva primera experiència en una cita d’abast mundial.

En els combats previs, Mireia Bejarano ha brodat la seva actuació, imposant-se a les judokes Anna Núñez (Veneçuela), Ho Chia-Le (Xina), Ben Hassen Ranim (Tunísia) i Anna Kopfer (Hongria). En la semifinal, va tombar per un contundent 5 a 0 l’aspirant japonesa Mayo Matsuura.

La croata Sata Tomic ha imposat la seva llei física al tatami en la finalq ue s’ha celebrat a Turquia i ha batut Mireia Bejarano per 1 a 0, un resultat que ha encarrilat la medalla d’or per a ella. La judoka martorellenca s’ha convertit, d’aquesta manera, en la primera esportista de l’expedició espanyola a aconseguir una medalla en la cita que se celebra des del 26 d’octubre a la ciutat de Konya.

Font: La martorellenca Mireia Bejarano tanca el seu primer Mundial amb una medalla de plata