La mezzosoprano martorellenca Anna Tobella gira amb La Flauta Màgica arreu de Catalunya

Categories General

Anna Tobella, la cantant mezzosoprano de Martorell, ha estrenat La Flauta Màgica amb l’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell i torna als escenaris amb un nou projecte que la farà rodar per cinc escenaris diferents. L’entitat vallesana farà fins a cinc funcions al Teatre La Faràndula de Sabadell, una al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès, una al Teatre Fortuny de Reus, una més al Palau de la Música (a Barcelona) i tancarà la gira al Teatre Kursaal de Manresa. Les funcions s’han reduït al 50% de l’aforament i s’han adaptat als protocols per evitar contagis de coronavirus.

Tobella ha tornat als escenaris després que el passat mes de març s’hi hagués d’acomiadar davant el confinament de la població. Aleshores, representava La Traviata (del compositor italià Giuseppe Verdi) també a l’escenari sabadellenc. Ara, és el torn de l’òpera La Flauta Màgica (obra de Wolfgang Amadeus Mozart), on hi interpreta el paper de Segona Dama. En total, hi prenen part 15 cantants que donen vida una de les òperes més estudiades i representades de la història.

Per a la martorellenca, tornar als escenaris, de manera real i amb públic en directe, ha estat una injecció d’adrenalina com feia temps que no tenia. “Estic contentíssima de poder pujar als escenraris, la nostra feina és vocacional”, apunta.

Anna Tobella, mezzosoprano

Per altra banda, defensa les activitats culturals com a activitats segures i anima els espectadors a assistir-hi. Tot, diu, seguint les mesures de seguretat i higiene i tenint molt clars els protocols que cal seguir.

Anna Tobella, mezzosoprano

En marxa, projectes molt llaminers

De manera paral·lela a les representacions de La Flauta Màgica , la mezzosoprano martorellenca ha engegat un nou projecte musical que es diu Lyric Glam. Es tracta d’una formació integrada per Imma Masramon (soprano), Sergi Giménez-Carreras (tenor), Alessio Coppola (pianista) i la mateixa Anna Tobella, qui preparen actuacions amb peces d’estils diferents (com la música lírica, pop o músiques populars). I afegit a això, arrangen l’obra Die Fledermaus (de Johan Strauss) d’una manera més ambiciosa, per a la qual han hagut de comptar amb més efectius, i amb qui ja preparen una possible gira per Catalunya.

Anna Tobella, mezzosoprano

A més, també ha establert un duo estable amb el guitarrista Eugeni Muriel i que es diu Blua Maro. De cara a noves funcions, les quals encara no tenen dates programades, preparen un nou repertori que els podria dur a Itàlia i Portugal, entre d’altres països.

La Flauta Màgica es podrà veure aquesta tarda per últim cop a Sabadell i a partir del 6 de novembre i fins el proper 15 de novembre farà parada a Sant Cugat del Vallès, Reus, Barcelona i Manresa .

 

 

Font: La mezzosoprano martorellenca Anna Tobella gira amb La Flauta Màgica arreu de Catalunya