La nova ‘Feria de Abril’ portarà aires andalusos a la plaça de les Cultures el cap de setmana

Categories General

Aquest dissabte i diumenge, l’associació Nou Martorell i l’establiment La Tapita de Lucifer organitzen a la plaça de les Cultures una ‘Feria de Abril’. Es tracta d’una experiència nova a Martorell que l’entitat ha decidit iniciar a proposta d’un dels seus associats, i que inclourà diversos espectacles musicals andalusos. Diversos establiments han col·laborat aportant productes que se sortejaran diumenge en una gran panera.

La cita comença dissabte, de 12.00h a 00.00h, i diumenge s’inicia a la mateixa hora i fins a les 20.00h. Pel que fa a les actuacions, compten amb la direcció artística de Paco Jara, i amb les intervencions del Cuadro Asociación Alma Calí-Paco Valero, Karmen García, Katy Estrada, Paco Jara, A. Blanco, M. García, El Dídac, Killo Flamenkillo, Loli Reyes i Duende Flamenco.

Raúl López, president de l’associació Nou Martorell, concreta que “les actuacions musicals de cante , quadres flamencs i música andalusa començaran, tan dissabte com diumenge, al voltant de les 17.00h i es perllongaran fins a les 23.00h i fins a les 20.00h, respectivament”. Quant a la proposta, destaca que “com a associació estem disposats a donar suport a tot tipus d’esdeveniments que proposin els nostres associats, sempre que tinguin un caire cultural, social, familiar i comercial”.

Raúl López, president de l’associació Nou Martorell

Durant els espectacles, s’oferirà servei gastronòmic i de begudes. A més, el diumenge a les 20.00h se celebrarà el sorteig d’una panera gegant amb tot tipus de productes: paletes ibèriques, cava, vi, embotits, conserves, dolços, licors, CD’s dels artistes participants, entrades per anar al cinema i 2 vals per a una nit d’hotel al Ciutat de Martorell per a dues persones. Els tiquets per participar a la rifa tenen un cost de 3 euros. López destaca que hi han col·laborat molts establiments.

Raúl López, president de l’associació Nou Martorell

López comenta que “la proposta es va gestar a l’establiment de restauració ubicat als baixos del Centre Cultural, La Tapita de Lucifer, que s’han encarregat de coordinar i portar els artistes”. Afegeix que a Martorell hi ha un gran volum persones que tenen un origen andalús i que s’escau fer una festa com a aquesta dirigida a tots ells.

Raúl López, president de l’associació Nou Martorell

L’associació Nou Martorell ja treballa en propers esdeveniments: la ‘Shopping Night’  i la Fira Medieval. Alhora, segueix buscant sinèrgies amb les altres entitats comercials martorellenques: Fem Vila i Comerç Amic.

The post La nova ‘Feria de Abril’ portarà aires andalusos a la plaça de les Cultures el cap de setmana appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La nova ‘Feria de Abril’ portarà aires andalusos a la plaça de les Cultures el cap de setmana