La participació a les eleccions municipals a les 14.00h és del 33,98% dels votants

Categories General

La participació a Martorell en les eleccions municipals 2023 d’aquest diumenge, 28 de maig, és de 6.524 electors, a les 14.00h, un 33,98% del total de votants. Fa quatre anys, a la mateixa hora, la participació va ser del 36,58% amb 6.867 votants. Les 35 meses electorals s’han constituït amb normalitat i, a les 9.00h, han obert portes els 11 col·legis electorals. Fins a les 20.00h, un total de 19.199 martorellencs i martorellenques tenen dret a vot.

Els col·legis electorals són les Oficines de l’Ajuntament, la Casa de Cultura, l’Antiga Escola Montserrat, l’Institut Pompeu Fabra, el Col·legi Vicente Aleixandre, les Instal·lacions Esportives Municipals (IEM), el Centre Cultural, la Llar d’Infants Les Torretes, les Instal·lacions Esportives de Torrent de Llops, el Complex Educatiu Torrent de Llops i el Col·legi Mercè Rodoreda.

A les eleccions municipals a Martorell s’han presentat set candidatures: Xavier Fonollosa de Junts per Martorell (JxM), Javier González del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Laura Ruiz de Movem Martorell (MM), Soulimane Messaoudi d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Juan José Pérez de Ciutadans (CS), Núria Rubió del Partit Popular (PP) i Rafael González de VOX (VOX).

Nit Electoral a Ràdio Martorell

Ràdio Martorell 91.2 FM  emet avui, a partir de les 20.00h, hora en què tanquin les urnes, un programa especial Nit Electoral. Oferirà informació exhaustiva del desenvolupament de la jornada, dades de participació, recompte de vots, i la valoració dels resultats en veu dels candidats. També podran seguir l’actualitat de la contesa a martorelldigital.cat i a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Font: La participació a les eleccions municipals a les 14.00h és del 33,98% dels votants