La plantilla del CF Martorell, dibuixada per consolidar-se a Primera Catalana i mirar amunt

Categories General

El primer equip del Club de Futbol Martorell ja ha tancat la plantilla amb què tornarà a competir a Primera Catalana, per segon any consecutiu després de l’ascens fa ara una temporada. Els martorellencs han viscut una renovació total, amb fins a 11 novetats en les seves files, i han dit adéu a diferents jugadors, tres d’ells molt arrelats a Martorell. Abde, Albert Serrats i Toni Domínguez no tornaran a vestir la samarreta blanc-i-vermella, així com Jordi de Sande, Marc Ollé, Ibra Diop i Guillem Anglada. Algunes d’aquestes peces van contribuir a l’ascens a Primera Catalana i ara han emprès el seu camí cap a noves destinacions.

Pel que fa als jugadors que renoven, es tracta de Guille Gámez, Xavi Marco, Pau Hernández, Eric Arévalo, Víctor Marco, Enric Soriano, Sergi Fernández, Marc Colell, Jordi Pérez, Adrià Aguilera, Xavi Sansegundo, Isaac Santaulària, Michael Pico, Jose Balada i Xavi Torres. I amb aquestes renovacions, la revolució ha arribat amb fins a 11 cares noves.

Pes a la pedrera

Per una banda, els tres jugadors juvenils que arriben des de l’equip més alt de la pedrera blanc-i-vermella, i que són Mykola Lavryk, Marc Saldaña i Yeray Garcia. El cos tècnic ha confiat en aquestes peces joves per donar continuïtat a la formació que es fa al club. Lavryk formarà part de la línia ofensiva, Saldaña tancarà l’eix defensiu i Garcia reforçarà el mig del camp.

En el capítol de fitxatges, el centre del camp ha estat el més reforçat: per una banda, Carles Güell (FC Martinenc), Marc Serra (CE Berga) i Martí Ramos (UD Viladecans) seran jugadors d’aquesta zona del camp. En les tasques més ofensives, Kilian Honorato (FC Santboià) i Roger Gorrea (UE Sant Ildefons) aterren al Complex Esportiu Torrent de Llops per donar gol. Martí Rafanell (CE Sabadell) serà l’únic nou jugador de caire defensiu. I a la porteria, Dani Baquero (FC Joanenc) i Souleiman Touray (U.Bellvitge) cobriran la doble baixa. En total, 11 jugadors que revolucionen la plantilla martorellenca.

El tècnic Albert Nualart parla de les baixes que han viscut aquesta ja pretemporada però creu en els jugadors que es queden i fa confiança en els qui demostren la seva implicació amb l’equip.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

En global, Nualart es mostra satisfet del conjunt que ha dibuixat i no s’amaga en destacar que han fet un pas endavant respecte la temporada passada.

 

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

Després de l’experiència de la temporada passada, en què la gran majoria de l’equip va tastar per primer cop la Primera Catalana, Nualart confessa que van quedar amb ganes de fer millor les coses.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

L’equip tècnic estarà format per Sergi Seró, el segon entrenador; el preparador físic David Raso; l’entrenador de porters Pepe Sallent; l’analista Andreu Asensio; el fisioterapeuta Rubén Pascual; el delegat Pep Santos i els encarregats de material Juan Martínez i Jose Zamudio.

 

Font: La plantilla del CF Martorell, dibuixada per consolidar-se a Primera Catalana i mirar amunt