La Policia Local de Martorell estrena nou perfil d’Instagram

Categories General

La Policia Local de Martorell millora la comunicació ciutadana amb l’estrena d’un perfil a Instagram. Un nou canal per apropar-se encara més a la població i oferir informació actualitzada i de primera mà del que passa a la nostra vila. Actiu des de finals de febrer, el perfil el podreu trobar amb el nom @plmartorell.

L’objectiu d’obrir aquesta xarxa social pròpia i oficial és millorar i ampliar el seu servei informant de les actuacions i de les campanyes de prevenció, així com oferir consells i recomanacions de seguretat i avisos d’emergències. Una eina visual, àgil, clara i útil per comunicar-se amb els veïns i veïnes.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Comunicació, Lluís Sagarra, comenta que “ha estat una iniciativa dels propis agents, i estem contents que hagin tingut aquesta idea i motivació per millorar el cos policial. Creiem que Instagram és una bona xarxa per connectar amb el públic jove i no tan jove, molt visual i que permet llançar missatges a la ciutadania, consells, explicar la feina que fem i informació d’interès”.

Lluís Sagarra, regidor de Seguretat Ciutadana i Comunicació

El sotsinspector de la Policia Local, Sergi Duarte, assegura que “la finalitat és fer-nos més propers i publicitar el ventall de funcions que fem, que no només és sancionar infraccions, sinó també la tasca assistencial i educativa”.

Sergi Duarte, sotsinspector Policia Local de Martorell

“Instagram és una xarxa puntera que ens permet arribar a moltes persones”. “Ens hem estrenat aquí, però si la resposta de la ciutadania és positiva no descartem obrir perfils a Twitter i a Facebook”.

Sergi Duarte, sotsinspector Policia Local de Martorell

El perfil d’Instagram de la Policia Local ha d’ajudar a reforçar la imatge propera, actual i proactiva del cos de seguretat, tot fent èmfasi en la prevenció i la convivència. Contribuir a millorar la percepció de la feina que es fa al servei de tots els martorellencs i martorellenques.

Font: La Policia Local de Martorell estrena nou perfil d’Instagram