La presidenta de la Diputació visita Martorell per conèixer els projectes de futur i com donar-ne suport

Categories General

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, ha fet aquest dimarts la primera visita institucional a Martorell. L’alcalde Xavier Fonollosa li ha donat a conèixer els diferents projectes estratègics que es posaran en marxa a la nostra població, com l’Espai Les Bòbiles i la nova façana fluvial al barri de la Vila, i li ha demanat finançament per tirar-los endavant.

Després de signar el llibre d’honor a l’Ajuntament, Moret s’hi ha reunit amb l’alcalde Fonollosa; el regidor d’Hisenda i Règim Interior, Lluís Amat; el regidor d’Agenda Urbana i Planificació Urbanística, Albert Fernández, i el coordinador general, Rodrigo Alaminos. En acabat, la comitiva ha visitat la nova rambla de Pep Ventura, la rambla de Les Bòbiles, el Mercat Municipal i el nou barri de La Sínia.

La presidenta ha explicat que “la visita forma part del compromís que vaig adquirir per treballar conjuntament amb els 311 municipis de la província de Barcelona”. “Fem aquestes trobades periòdiques per conèixer amb els nostres interlocutors naturals, els alcaldes i alcaldesses, quins són els projectes i processos de transformació que tenen previstos, i com podem treballar plegats per fer-los possible”.

“Teniu molta sort i estem molt contents amb tots els reptes que ha plantejat l’equip de govern en aquest mandat per convertir Martorell en un municipi de referència al país”. “Valorem molt positivament aquestes iniciatives i hem vingut a continuar treballant de la mà, sumant, col·laborant i dotant dels recursos necessaris perquè aquest projectes siguin una realitat”, ha dit Moret.

Lluïsa Moret, presidenta Diputació de Barcelona

L’alcalde ha subratllat que “a Martorell hem fet molts projectes de la mà de la Diputació de Barcelona i en seguirem fent perquè és un dels nostres partners necessaris. Sense ells hi hauria moltes iniciatives que no hauríem pogut tirar endavant”. “Tenim grans projectes que amb la seva col·laboració farem i ho farem bé. Es tracta que les ciutats i pobles evolucionin en positiu. Aquesta millora continua és la que volem per al país i per Martorell”.

Fonollosa li ha explicat a la presidenta “el projecte de nova façana fluvial a la Vila, a l’aiguabarreig entre l’Anoia i el Llobregat, amb un gran parc i la millora del carrer del Riu, que es desdoblarà i es reurbanitzarà de nou”. També l’Espai Les Bòbiles, que “és la transformació del nostre Mercat Municipal, amb un espai de nova centralitat on hi haurà mercat, restaurants i espais per a gent jove”, unint-lo a la plaça de la Mare Caterina.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El primer projecte que el govern municipal posarà en marxa és la façana fluvial a la Vila, ja que l’actuació compta amb el suport dels fons europeus NextGeneration i ha d’estar enllestida el curs 2024-25. La remodelació del Mercat Municipal és prevista per 2025-26. Ajuntament i Diputació crearan un equip mixt de treball per acompanyar els projectes i anar ajustant els recursos al calendari.

The post La presidenta de la Diputació visita Martorell per conèixer els projectes de futur i com donar-ne suport appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La presidenta de la Diputació visita Martorell per conèixer els projectes de futur i com donar-ne suport