La Regidoria de Comerç publica el llistat de bars i restaurants de Martorell amb servei per emportar

Categories General

La Regidoria de Comerç ha publicat el llistat d’establiments de restauració de Martorell que ofereixen servei per emportar i a domicili. Aquests es poden consultar també de manera geolocalitzada través del Mapa Virtual de Bars i Restaurants Martorell COVID-19.

Durant aquests 15 dies, els bars, restaurants i cafeteries no poden servir, tant a l’interior com a les terrasses, per complir amb les mesures establertes per la Generalitat per tal de frenar la COVID-19. No obstant això, molts martorellencs estan mostrant la seva solidaritat en aquests moments difícils per al gremi de restauració del nostre poble i, per aquest motiu, la Regidoria de Comerç facilita tota la informació actualitzada dels diferents establiments que donen servei a domicili, recollides programades o comandes per telèfon o Whatsapp.

“Hem pensat fer aquest publicació perquè tingueu a la mà els establiments, saber com es demana el menjar i de quina manera el serveixen. A totes aquelles empreses que, per diferents motius, han d’estar tancades per prevenir-nos de la COVID-19 els donarem el suport que faci falta. Aquesta és una de les mesures”, ha assegurat Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç

Els establiments que encara no apareixen al mapa o volen actualitzar les seves dades poden enviar-les a través del següent formulari .

Font: La Regidoria de Comerç publica el llistat de bars i restaurants de Martorell amb servei per emportar