La Regidoria de Cultura habilita un nou web per comprar entrades d’espectacles locals

Categories General

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa el nou portal entrades.martorell.cat. Una plataforma de venda i reserva de localitats per a espectacles municipals o organitzats per les entitats. Degut a la pandèmia de la COVID-19, s’ha considerat oportú habilitar aquest web com una mesura més per garantir la seguretat en tots els actes que es realitzin a la nostra vila.

El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González, explica que el web “permetrà tenir unificada la venda de les entrades i reserves de localitats de diferents entitats i els administradors podran veure com està el pati de butaques o bloquejar cadires per temes de seguretat. Si marquem una butaca, veurem que al costat n’hi ha d’altres en gris que no les ocuparà ningú”.

Andreu González, regidor de Cultura

El pagament d’entrades es fa a través de l’empresa fila12.cat. Aquesta funcionalitat facilita posar el servei a disposició de les entitats i que no hagin de tenir un sistema de procediment de transaccions virtual propi cadascuna d’elles. A més, el portal possibilita, a través d’un dispositiu mòbil i app, validar els codis QR de les entrades que es generen per tenir controls d’assistència, aforament o altres estadístiques d’interès, destaca el regidor.

Andreu González, regidor de Cultura

La plataforma està operativa i els interessats ja poden comprar entrades per veure la pel·lícula La Innocència del Cicle Gaudí avui, a les 20.00h, a l’Auditori Joan Cererols; per a la representació de Solo creo en el fuego , obra finalista del 20è Premi BBVA de teatre, que tindrà lloc demà dissabte, a les 21.30h, a la pista d’El Progrés; per a l’espectacle de La Xarxa de Teatre Infantil i Juvenil Safrá i Serafí diumenge, a les 12.00h, a la pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal, o per al concert de Halldór Mar del proper 26 de setembre, a les 18.30h, a la pista d’El Progrés.

Font: La Regidoria de Cultura habilita un nou web per comprar entrades d’espectacles locals