La UFS Martorell torna a presentar els seus conjunts en un any històric pels femenins

Categories General

La Unió Futbol Sala Martorell ha presentat aquest matí els equips de la temporada 2023-2024 en una festa al Pavelló Esportiu Can Cases. L’alcalde, Xavier Fonollosa, i Gerard Mimó, regidor d’esports, també han comparegut en un acte que ha estat amenitzat amb diferents artistes convidats.

Aquest curs l’entitat s’apropa als 200 esportistes i té 18 conjunts. Com a novetat, la temporada s’ha encetat amb dos ascensos dels dos quadres grans femenins: el sènior i el juvenil, entrenats per Quim Peña. A més, l’equip base comptarà amb Nerea Nuño, convocada per la selecció catalana sub-19 i recentment campiona de Catalunya juvenil amb el Penya Esplugues. També és tècnica.

Valtinho, coordinador del club, parlava sobre el gran objectiu de l’entitat: formar jugadors de Martorell. “Aquest ha sigut sempre el nostre repte. És veritat que en els conjunts de Divisió d’Honor i el sènior femení hi ha gent de fora, però en la majoria dels grups mínim el 75% és gent d’aquí. També hem apostat per la formació dels nostres entrenadors, fent cursos i ara mateix hi ha 12 tècnics de 14 que són d’aquí”.

Valtinho, coordinador de la UFS Martorell

A més de la formació dels entrenadors i dels jugadors, evidentment, hi ha una part esportiva que també és clau pel club. El brasiler confirmava que li agradaria intentar que els equips de Divisió d’Honor “mantinguessin la categoria a la màxima divisió d’Espanya i Catalunya. També voldríem pujar als equips B i que el nivell vagi pujant. Així podrem competir per estar més a dalt”.

Valtinho, coordinador de la UFS Martorell

Lucia Casani, Carla Calvo i Lluna Guzmán va cantar a la prèvia per fer gaudir als jugadors i pares que ja es preparen per a una nova temporada. Venien a través de l’associació educativa ‘La Trampolina’, que també és de Martorell.

Font: La UFS Martorell torna a presentar els seus conjunts en un any històric pels femenins