Categories General

El dissabte el sènior masculí A de la Unió Futbol Sala Martorell va posar punt final a la temporada 2023-2024 amb victòria, després de superar per 4-2 a l’onzè classificat: el CFS Molins 99. Els martorellencs, que van sumar la seva segona victòria consecutiva, han finalitzat la competició de lliga ocupant la quarta posició de la taula del Grup 6 de Segona Divisió Catalana, amb un total de 40 punts.

Els vermells perdien 0-2 al minut 5 del duel, però a la segona part es van mostrar forts al Pavelló Municipal de Can Cases i van ser capaços de capgirar el marcador per endur-se tres punts molt importants. Després d’aquest resultat, l’equip entrenat per Óscar Andreu tanca la lliga assolint una quarta plaça molt meritòria.

Ahir diumenge el juvenil B del Sala 5 Martorell, que es va proclamar campió de lliga el passat cap de setmana, va aconseguir la victòria (2-3) a la pista del Sant Joan Despí CFS en l’última jornada de la temporada. Els martorellencs afrontaran al play-off d’ascens a Divisió d’Honor amb bones sensacions després d’aconseguir la victòria número 22 del curs.

Jordi Torra, entrenador del juvenil B del Sala 5, assegura que “va ser un partit estrany. Va costar moltíssim endollar els jugadors, perquè ells ja sabien que la feina l’havien fet i, mentalment, estaven centrats més en el partit de play-off. El nivell d’intensitat que hem proposat a cada jornada no es va veure, però a la segona part ho vam solucionar. Vam aprofitar per donar molts minuts a dos cadets, que van fer una gran actuació i ens van ajudar a aconseguir l’última victòria”.

Jordi Torra, entrenador Juvenil B Sala 5 Martorell

El primer equip del Club Hoquei Patins Martorell va superar per 5-3 al CH Cadí i va certificar matemàticament la seva presència al play-off d’ascens a Segona Catalana. Els groc-i-negres van sumar una nova victòria a les Instal·lacions Esportives Municipals i s’han consolidat a la segona posició de la taula del Grup C de Tercera Catalana, que els hi permet disputar la fase d’ascens de categoria.

El tècnic de l’equip martorellenc, Marc Papiol, es mostra molt content pel que han aconseguit fins al moment: “Després de la temporada passada, que va ser la primera del sènior aquí a Martorell, i com ha anat l’any, és molt merescut. No només és play-off, sinó que ens classifiquem com a segons i tindrem factor pista a favor. Veure així les IEM és espectacular, però encara no hi ha res fet”.

Marc Papiol, entrenador Club Hoquei Patins Martorell

El capità de l’equip, Arnau Miró, també fa una valoració molt positiva per la victòria aconseguida i destaca que en acabar el partit estaven desfogats: “Ha sigut un partit molt intens, però hem estat per davant tota l’estona i hem fet un joc molt seriós. Hem omplert el pavelló i és un luxe. Vam començar l’any passat i crec que és un èxit que estiguem lluitant pel play-off”.

Arnau Miró, capità Club Hoquei Patins Martorell

El dissabte l’absolut masculí de waterpolo del Club Natació Martorell va tornar a la competició amb victòria. Els martorellencs van guanyar 11-13 a la piscina del CN Caldes en el primer partit de l’eliminatòria pel cinquè i sisè lloc de la seva categoria. El pròxim dissabte 1 de juny, l’equip entrenat per Diego Alexis Vigo disputarà el duel de tornada a la seva piscina, en el que serà l’últim partit de la temporada.

The post La Unió Futbol Sala Martorell tanca la lliga amb victòria i una meritòria quarta posició appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La Unió Futbol Sala Martorell tanca la lliga amb victòria i una meritòria quarta posició