La Vesprada Solidària del Sagrat Cor vol ajudar persones amb trastorn mental al Camerun

Categories General

L’Hospital Sagrat Cor organitza aquest divendres, a les 19.00h, la Vesprada Solidària amb música en directe, a les instal·lacions del centre sociosanitari, amb motiu de la festivitat del Sagrat Cor de Jesús, patró de l’entitat. Els diners recaptats es destinaran al projecte de la Fundació Benito Meni, adreçat a persones amb trastorn mental que viuen al carrer a Camerun . Les entrades es poden comprar a la recepció de l’hospital, també el dia del festival, al preu de 10 euros.

Anna Casanovas, responsable de Comunicació de l’Hospital Sagrat Cor i membre de la comissió de solidaritat del centre, diu que “volem recuperar els sopars de treballadors que fèiem i que vam aturar durant la pandèmia, però fent-los una volta i convertint-los en un esdeveniment solidari amb la Fundació Benito Meni. En concret, per ajudar persones amb trastorn mental que viuen al carrer al Camerun”.

“Hi haurà música en directe amb el grup Toi & Moi, el bateria del qual és el director gerent, Dr. Jesús Ezquerra. També tindrem el concurs Cor Talent, obert a tots els treballadors, i ja tenim set grups que s’han presentat i que pujaran a l’escenari a fer diferents actuacions. Repartirem dos premis: un a la millor actuació i un altre a la millor posada en escena”.

Casanovas detalla que “hi haurà food trucks on se serviran trossos de pizza i frankfurts, beguda i postres. Es vendran uns tiquets (10 per 5 euros) per entrar al sorteig de diferents productes que ens han donat els nostres proveïdors”.

Amb el nom d”Integració sociofamiliar i rehabilitació de persones amb malaltia mental i sense sostre a Yaoundé (Camerun)’, el projecte solidari de la Fundació Benito Meni té l’objectiu de reintegrar en el seu ambient familiar i comunitari les persones amb malaltia mental i sense llar, sobretot dones i joves.

Durant el 2022 es va aconseguir recaptar un total de 1.832 euros de les diferents accions solidàries dutes a terme per l’Hospital Sagrat Cor, com la venda de roses per Sant Jordi, de polseres solidàries o de loteria de Nadal.

“Sempre col·laborem amb la Fundació Benito Meni de Germanes Hospitalàries, que treballa en projectes al tercer món sempre relacionats amb les malalties mentals”. “Tots els esdeveniments que hem fet també aquest 2023 han anat destinats a recaptar diners per a aquest projecte, com la participació a l’olimpíada Salut Games BCN o el Sant Jordi solidari on vam vendre diferents productes”, apunta Casanovas.

Font: La Vesprada Solidària del Sagrat Cor vol ajudar persones amb trastorn mental al Camerun