La Vila s’omplirà de misteri el cap de setmana amb la 4a Fira de Bruixes

Categories General

Aquest divendres arriba a Martorell una nova edició de la Fira de Bruixes, sent enguany el quart any que es celebra al municipi. Amb una duració de tres dies, la Fira començarà aquest divendres 22 a partir de les 17.00h i s’allargarà tot el cap de setmana. Els tallers i activitats començaran a les 10.00h i finalitzaran a les 22.00h (dissabte) i a les 20.30h (diumenge).

Totes les paradetes dels comerciants se situaran al carrer de Francesc Santacana durant els tres dies de Fira –exceptuant les de vidència i cartes, que hi seran des de dissabte–. El president de l’associació Fem Vila, Óscar Monge, destaca que enguany trobarem “des d’una exposició d’estris que feia servir la Inquisició per maltractar a les bruixes fins a diferents xerrades o un concert vibracional als Jardins de l’Enrajolada”.

Una altra novetat d’aquesta edició és la incorporació com a animadors del carrer d’un drac gegant, d’orcs i altres bèsties. A més, per als més petits de la casa hi haurà dos tallers infantils per a que també gaudeixin de la fira: el taller de ‘Pocions màgiques, vine i crea la teva poció’ i el taller ‘Espelmes Energètiques, vine i fes la teu espelma’. Ambdós estaran disponibles per a la seva realització tant dissabte com diumenge.

Óscar Monge, president de Fem Vila

L’eix vertebral d’enguany de la Fira de Bruixes seran les tres xerrades a la Casa de Cultura de la Vila. La primera, ‘Montserrat, montaña màgica’, serà dissabte a les 16.00h i anirà a càrrec de Miguel G. Aracil, escriptor i periodista especialista en enigmes històrics i del misteri; la segona, ‘Espiristime, les energies entre cel i terra’, serà diumenge a les 12.00h i l’impartiran José Luis Nuag -mestre en alta màgia- i Marta Luz, de guia mèdium; l’última d’aquestes tres xerrades, ‘Astrologia per el dia a dia’, serà diumenge a les 18.00h i estarà a càrrec de Meritxell Díaz Lacámara, astròloga sistèmica.

Óscar Monge esmenta el fet de la valoració tan positiva que fan els comerciants sobre la Fira: “Realment ve molta gent de fora de Martorell i els fa il·lusió que el seu comerç es conegui i puguin gaudir d’ells durant aquests tres dies”. “A més, el feedback amb el públic martorellenc es també molt gratificant, ja que tothom està molt obert a tot i els hi agrada bastant”, conclou Monge.

Óscar Monge, president de Fem Vila

La situació actual que hi ha encara a causa del coronavirus ha obligat els comerciants i organitzadors a adaptar-se per oferir el millor servei a les seves paradetes. La gent haurà de portar les mascaretes posades sempre que hi hagi algun moment de col·lapse i s’haurà de respectar en tot moment la distància entre els paradistes i els clients.

Font: La Vila s’omplirà de misteri el cap de setmana amb la 4a Fira de Bruixes