La Xarxa estrena el 2022 amb quatre espectacles i un abonament per veure’ls

Categories General

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell ja ha activat un abonament per a les quatre propostes d’espectacles familiars que té previst celebrar de cara al primer semestre de 2022. El preu, tant per a infants a partir de 3 anys com per a adults, és de 16 euros. Per adquirir-lo, cal adreçar-se al web www.laxarxamartorell.cat .

Els quatre espectacles programats se celebraran a la Nau 2 de Ca n’Oliveres, a les 12.00h. El primer serà Valentina quàntica , de la companyia d’Anna Roca, el 23 de gener. La seguiran l’actuació On vas Moby Dick del Centre de Titelles de Lleida, el dia 6 de febrer; el 6 de març serà el torn d’Ups de Teatre Mòbil, i finalment el 3 d’abril es portarà a escena Les croquetes oblidades , de Les Bianchis.

Anna Porta, responsable de Comunicació de La Xarxa Martorell, apunta que “l’abonament pot ser un regal ideal per aquestes festes”.

Anna Porta, responsable de Comunicació La Xarxa

L’abonament del té el preu únic de 16 euros, tant per a infants a partir de 3 anys com per a adults, fet que suposa un estalvi important respecte al fet de comprar les entrades de manera inidividual, ja que en aquest cas el preu és de 7 euros.

Un cop comprat l’abonament, el sol·licitant rebrà un correu electrònic amb un codi que li servirà per treure les entrades de tots quatre espectacles.

Quant a la normativa Covid-19, La Xarxa comunica que si les restriccions de mobilitat impedeixen els abonats assistir a l’espectacle, se’ls retornarà l’import de l’entrada. A més, en el cas que les restriccions d’aforament no permetin la celebració del mateix en la data prevista, se’n buscarà una de nova. Per a més informació, cal adreçar-se a www.laxarxamartorell.cat .

 

Font: La Xarxa estrena el 2022 amb quatre espectacles i un abonament per veure’ls