La Xarxa inicia nova temporada de teatre infantil i juvenil aquest diumenge

Categories General

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell inicia la programació teatral del segon semestre d’any el diumenge 18 de setembre (12.00h) amb l’espectacle gratuït El circ dels impossibles del Mag Stigman a la plaça de l’Església. L’entitat prepara un abonament per als tres espectacles de pagament que ha programat per a l’octubre, novembre i desembre.

Stigman proposa un espectacle que combina màgia, malabars, coreografies, grans il·lusions, música i energia. Parla d’un famós circ que va ser considerat un dels majors espectacles del món, i que vol fer resorgir com en anys enrere, amb màgia, il·lusió i molt bon rotllo. Una experiència multidisciplinar que es recomana a partir dels 4 anys d’edat.

Abans de l’espectacle, “la Petra Clown presentarà la programació de teatre familiar, del Cinexic i de l’Aula de Teatre, i en acabar l’Agrupament Escolta Joan XXIII oferirà un vermut per a tothom”, comenta el president de La Xarxa, Andreu Domènech.

Andreu Domènech, president de La Xarxa Martorell

La programació amb espectacles de pagament n’inclourà tres fins a finals d’any. Seran Núvol núvol , de Periferia Teatro (2 d’octubre); Terra , de Silver Drops (6 de novembre) i La motxilla de l’Ada (11 de desembre). Sempre a les 12.00h i a la Nau#2 de Ca n’Oliveres.

Andreu Domènech, president de La Xarxa Martorell

L’abonament per als tres espectacles de sala costarà 12 euros -preu únic d’adults i d’infants-, mentre que el preu de l’entrada general per a cada espectacle és de 7 euros. A més, hi ha una promoció Cinexic que s’aplicarà als abonaments, amb un descompte de 2 euros. Per a obtenir més informació i abonar-se, cal adreçar-se a la pàgina web de La Xarxa: www.laxarxamartorell.cat .

Andreu Domènech, president de La Xarxa Martorell

Des de l’entitat es recorda als abonats que, en el cas de no poder assistir a l’espectacle per causa del Covid-19 o per restriccions de mobilitat, es retornarà l’import de l’entrada. Igualment, si les restriccions d’aforament no permeten fer l’espectacle en la data prevista, se’n buscarà una de nova.

La Xarxa busca voluntaris

La Xarxa busca nous voluntaris arreu del territori. Tothom qui n’estigui interessat formarà part d’un col·lectiu de persones compromeses amb la cultura i en contribuir activament a coordinar una programació estable al municipi, i que viuran l’experiència d’estar en contacte amb d’altres programadors, companyies artístiques, fires, festivals, i projectes educatius.

Domènech explica que els voluntaris locals “treballen per portar a Martorell espectacles de teatre familiar de qualitat. Anirem a veure espectacles, els seleccionarem i els programarem en coordinació amb l’Ajuntament i altres entitats”.

Andreu Domènech, president de La Xarxa Martorell

Actualment, la Fundació La Xarxa aplega a Catalunya més de 300 voluntaris i una cinquantena de grups en diferents poblacions del país, abarcant 30 comarques.

Font: La Xarxa inicia nova temporada de teatre infantil i juvenil aquest diumenge