La Xarxa porta un diumenge de Marató de Contes a l’Enrajolada i a la plaça de l’Església

Categories General

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell organitza, aquest diumenge 21 d’abril a partir de les 11.00h, una Marató de Contes. La cita se celebrarà a l’entorn de l’Enrajolada Casa-Museu Santacana i de la plaça de l’Església. Inclou tres espectacles que són gratuïts, tot i que en el cas d’un d’ells, cal treure l’entrada prèviament.

La Marató és una proposta de descoberta: “Hem preparat diferents activitats relacionades amb els contes, per a que les puguin gaudir tots els infants de Martorell a partir de 3 anys d’edat”, explica la responsable de Comunicació de La Xarxa, Cristina Ramírez. Cadascuna d’aquestes activitats es farà “en un lloc determinat, on es podran descobrir els contes de manera diferent. Pot ser trobant un tresor o un personatge, explicant-los amb un tub o bé llegint-los sota un llençol, per exemple”.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

El punt de partida serà l”Experimenta amb els contes’ a les 11.00h a l’Enrajolada, un espectacle amb una durada aproximada de 45 minuts. Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa, explica que “és gratuït com la resta de propostes, però en aquest cas hi ha places limitades i cal treure entrada al web de l’entitat”.

Seguidament, tres alumnes del Servei Local de Català explicaran el conte de La cigala i la formiga a les 11.45h a la plaça de l’Església.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

I per acabar, en el mateix escenari, l’actriu i pedagoga teatral Aïda Puig interpretarà El Drac Sorollós , de 12.00 a 12.45h. “És un drac que tenia malhumorat tothom, perquè feia molts roncs i no deixava descansar ningú. Entre tots, la princesa, el Jordi i els animals de la granja, hauran de trobar una solució al problema. És una història molt divertida i amb una brillant escenificació”, comenta Ramírez.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

La Marató de Contes és una de les activitats integrades dins del cicle ’11 dies literaris’, que comprèn totes les propostes literàries i culturals relacionades amb el Sant Jordi i amb la 8a edició del Divers Festival de Poesia de Martorell.

The post La Xarxa porta un diumenge de Marató de Contes a l’Enrajolada i a la plaça de l’Església appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La Xarxa porta un diumenge de Marató de Contes a l’Enrajolada i a la plaça de l’Església