La Xarxa programa ‘Terra’, un espectacle de dansa dels Silver Drops

Categories General

La programació de tardor de La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil a Martorell continua amb l’espectacle Terra . Una proposta coreogràfica de la Companyia Silver Drops Dansa per a aquest diumenge, 6 de novembre, a les 12.00h, a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. L’esdeveniment s’emmarca dins el programa del festival Fem Dansa de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

Terra és una peça de dansa contemporània que interpreten tres ballarines. És un projecte que té com a objectiu principal “estimular la imaginació dels nens i nenes, amb una mirada profunda i sincera sobre la terra, i reflexionar sobre com aquest element ens permet viure, tant a nivell real com a nivell simbòlic”. Així ho avança la responsable de comunicació de La Xarxa Martorell, Cristina Ramírez.

Cristina Álvarez, responsable de comunicació de La Xarxa

L’espectacle té una durada de 35 minuts i es recomana per a infants a partir dels 3 anys d’edat. Es basa en la idea original i escenografia d’Anna Macau i Carles Rigual, amb coreografia i producció de Macau; disseny d’il·luminació i so de Rigual i interpretada per Georgina Avilés, Blanca Tolsá, Aina Gargallo i Anna Macau. Per més informació i adquisició de localitats , cal entrar a www.laxarxamartorell.cat .

Silver Drops és una companyia que considera que “l’íntegre desenvolupament dels nens i les nenes passa per tenir una vida cultural plena en la qual la música, la dansa, el teatre o les arts visuals s’hi esdevinguin com a part fonamental per al creixement”.

En aquesta línia, creuen “en el poder transformador de la dansa, tan intel·lectual, com sensorial i experiencial o crític. Per això, defensem propostes valentes, de qualitat i contemporànies”.

Font: La Xarxa programa ‘Terra’, un espectacle de dansa dels Silver Drops