La Xarxa programa un cap de setmana amb doble sessió d’espectacles

Categories General

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil ha preparat un cap de setmana amb dues activitats per als nens i nenes. Com a novetat, l’entitat incorpora una activitat sensorial i lúdica dirigida a nadons, el dissabte a la tarda. Diumenge al migdia serà el torn de La llàntia meravellosa de Festuc Teatre, dins la programació del segon semestre d’any.

La primera de les propostes arriba dissabte (17.00h) a El Progrés. Es tracta del Pintamúsica , un espectacle per a nadons d’entre 0 i 4 anys d’edat. Serà una experiència sensorial, on els nadons aniran fent un viatge al llarg de les estacions de l’any, acompanyats de música en directe i a través del joc i la interacció. Serà un muntatge de curta durada -uns 35 minuts-, i se’n faran dues sessions: a les 17.00 i a les 18.00h. El preu serà de 5 euros.

Aquesta és una novetat a La Xarxa, que fins ara destinava tots els seus espectacles a infants més grans. Aquest any, però, l’entitat ha decidit apostar també per un altre públic, ja que consideren molt important el contacte amb els escenaris des de ben petits.

El diumenge 29 d’octubre és el torn de La llàntia meravellosa , de Festuc Teatre , que s’inclou en la programació del segon semestre de 2023. Cristina Ramírez és la responsable de comunicació de La Xarxa i en fa la sinopsi: “Combina teatre, titelles i actors, i ens parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor, que és capaç de vèncer totes les dificultats”.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

La llàntia meravellosa és recomanada a partir 5 anys. Ramírez recorda que en aquesta ocasió, els alumnes de Primer de les escoles de Martorell i un acompanyant adult encara són a temps d’adquirir l’abonament gratuït i veure aquest espectacle i el del mes de desembre.

Cristina Ramírez, responsable de comunicació de La Xarxa

Els tiquets per veure La llàntia meravellosa es poden adquirir a Entrades.martorell.cat , al preu de 6 euros per als adults i de 3 per als infants fins a 12 anys -els menors de 3 anys no paguen-. L’espectacle està inclòs dins l’abonament del semestre.

The post La Xarxa programa un cap de setmana amb doble sessió d’espectacles appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: La Xarxa programa un cap de setmana amb doble sessió d’espectacles