La Xarxa tanca temporada de teatre infantil a Ca n’Oliveres amb ‘Oops!’

Categories General

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell presenta aquest diumenge Oops! , un muntatge de la companyia Teatre Mòbil . La cita és a les 12.00h a la Nau 2 de Ca n’Oliveres. Per a tothom qui no disposi de l’abonament semestral, l’entrada general té un preu de 7 euros i és gratuït per als menors de 3 anys, amb reserva al web entrades.martorell.cat .

Oops! arriba diumenge després que s’hagués de postposar el març, i serà la darrera cita de la temporada i d’un primer semestre de 2022 en què s’ha portat a escena Marcel Gros (8 de maig), Les croquetes oblidades (3 d’abril), On vas Moby Dick? (6 de febrer) i Valentina Quàntica (23 de gener).

“Serà una cita que ens sorprendrà, que ens farà riure i que ens farà estar més contents i que, com ha passat en tots els espectacles que fem, vol compartir-ho entre petits i grans”, explica el president de La Xarxa Martorell, Andreu Domènech. A més, a la sortida de l’espectacle, els assistents “podran afegir-se a fer un mural participatiu amb dibuixos que fan referència a l’espectacle, gràcies als Ateliers dels Colors”.

Andreu Domènech, president de La Xarxa

L’obra vol ser “un cant a l’optimisme, a viure i a riure amb els pulmons plens i els ulls clars. A badar i a encantar-se amb les petites coses, que són les més grans”, diu Domènech.

Andreu Domènech, president de La Xarxa

A Oops! , la màgica inspiració vista un compositor que empaita la última nota d’una cançó. Uns cuiners amb tres cassoles creen un món de pots i olles. Tres cantants melòdics perden el compàs darrera un micròfon rebel. La trompeta és més gran que el trompetista i tot agafa una altra dimensió. Les coses no són com les veiem normalment.

Durant el muntatge, els protagonistes es faran grans i petits, faran música, son màgics, parlaran sense paraules, jugaran amb els objectes i els objectes jugaran amb ells, amb grans dosis d’imaginació i molt d’humor.

Font: La Xarxa tanca temporada de teatre infantil a Ca n’Oliveres amb ‘Oops!’