L’ACGEP premia a Martorell 37 professionals de la gestió esportiva

Categories General

L’Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP) ha celebrat la 8a edició dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva en un acte en què hi ha assistit més d’un centenar i mig de persones. La gala ha tingut lloc a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural de Martorell, una ciutat que celebra la seva nominació com a Capital Europea de l’Esport 2023.

Enguany, l’entitat ha atorgat 37 reconeixements repartits entre premis per categories, premis d’honor, mencions i reconeixements especials. Els guardonats poden consultar-se al lloc web de l’ACGEP.

La ciutat de Martorell ha estat una de les reconegudes de la nit dins la categoria de Premi a la Gestió Esportiva Pública de Municipis de més de 20.000 fins a 50.000 habitants. L’ACGEP ha valorat la proclamació del municipi com a Ciutat Europea de l’Esport 2023, l’acollida de la sortida de la 6a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya aquest any, el seu teixit associatiu esportiu, la implantació del projecte Esport Educatiu a l’Escola i la promoció de noves instal·lacions esportives.

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa ha agraït a l’ACGEP el guardó i ha recordat que convertir-se en Ciutat Europea de l’Esport 2023 “és un reconeixement a una manera d’entendre l’esport, a Martorell hi ha molta pràctica esportiva, des dels 3 anys i fins als 85 i 90”. A més, el batlle ha obert la gala com la ciutat amfitriona dels premis, i ha presentat als més de 150 assistents el compromís de la ciutat amb l’activitat física i l’esport.

Xavier Fonollosa, alcalde Martorell

El diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé, ha afirmat que el millor dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva de l’ACGEP “és veure que tot i les dificultats hàgim pogut apujar la persiana i tornar a celebrar esdeveniments amb el mateix número de participants que hi havia abans de la pandèmia”.

David Escudé, diputat Esports Diputació Barcelona

La vuitena edició dels Premis Catalunya a la gestió esportiva ha incrementat el nombre de guardons en algunes de les seves categories aprofitant que l’ACGEP celebra enguany el seu 30è aniversari. El president de l’entitat, Josep Campaña, ha posat en valor el paper dels gestors esportius: “som totes aquelles persones que hem fet de la nostra passió la nostra professió”.

Josep Campaña, president ACGEP

Posar en valor la gestió esportiva

A través dels Premis Catalunya a la Gestió Esportiva, l’ACGEP pretén donar visibilitat i  reconeixement a totes aquelles persones, entitats i empreses que cerquen l’excel·lència, la recerca i la innovació per al desenvolupament de productes i serveis esportius de qualitat.

L’acte ha estat conduït pel periodista esportiu de TV3 Jordi Sanuy i ha comptat també amb una taula de debat al voltant de la nova Ley del Deporte publicada al BOE el passat 31 de desembre. En aquest col·loqui hi han pres part la secretària de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya Isabel Pérez Espinosa; la secretària de l’Associació d’ERmpreses de Catalunya d’Activitat Física i Fitness i Coordinadora Sectorial d’Esports de la Confederació Patronal de la Petita i Mitjana Empresa i Autònoms de Catalunya Iolanda Latorre Roldán; i el subdirector dels Centres DIR i ex- Director i Secretari General de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras Albà.

Font: L’ACGEP premia a Martorell 37 professionals de la gestió esportiva