L’ADF Martorell proposa un retallable dels seus vehicles per distreure els infants

Categories General

El Secretariat de Federacions i Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de Catalunya ofereix en línia dos retallables corresponents a idèntics models dels vehicles que fan servir per les tasques de patrullat. La proposta consisteix en imprimir el document per a que els nens i nenes el pintin, retallin i enganxin, i disposin d’una rèplica a petita escala d’aquests vehicles. Després, se’ls proposa compartir les fotografies amb el resultat final del muntat a les xarxes socials.

“Aquesta és una iniciativa que té com a objectiu alegrar el confinament dels més petits de la casa, per a que puguin passar millor aquests dies. Ara que cada cop hi ha més iniciatives d’aquest tipus i més originals, les ADF hem recuperat aquests retallables que ja teníem, i els posem a disposició de tothom”, tal i com explica Ferran Tortajada, president de l’ADF Martorell.

Ferran Tortajada, president de l’ADF Martorell

Amb aquest objectiu, el Secretariat de les ADF facilita a través de la seva pàgina web –i també des de les xarxes de l’ADF Martorell a Facebook, Instagram  i Twitter -, la plantilla dels retallables, en dos models diferents: per una banda, una pick-up denominada SFADF 401 –tant en blanc-i-negre per pintar  com també en color – i un model de camió d’extinció d’incendis forestals . A més, també es pot imprimir un dibuix d’un vehicle per a pintar.

Un cop impresos en DIN A4, el passatemps comporta acolorir, retallar, enganxar i muntar la peça. Tortajada diu que, després de tot plegat, es proposa fer una fotografia del retallable acabat i compartir-la a través de les xarxes socials, amb l’etiqueta #pintalesadf.

Ferran Tortajada, president de l’ADF Martorell

El president de l’ADF Martorell recalca que “no importa si els retallables es pinten d’un color o d’un altre, sinó que els infants passin una bona estona”.

Font: L’ADF Martorell proposa un retallable dels seus vehicles per distreure els infants