L’Ajuntament cedeix la Nau 2 de Ca n’Oliveres a entitats culturals per a activitats segures

Categories General

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Martorell cedeix, des del passat mes de setembre, la Nau 2 de Ca n’Oliveres a diverses entitats locals. L’objectiu és que puguin duu a terme assajos o programar espectacles en un espai interior ampli, que permet complir les mesures de distància recomanades per les autoritats sanitàries per tal d’evitar els contagis de COVID-19.

Els integrants de la Banda Simfònica de Martorell han tornat aquest setembre a trobar-se cada dijous per assajar a la Nau 2. L’entitat confia poder celebrar el concert de Nadal i continua practicant el repertori programat abans de la pandèmia. L’espai els permet seguir els protocols de seguretat i d’higiene adaptats a les necessitats dels músics. En paral·lel, la Martukada assaja a l’exterior del recinte.

Andreu González, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Històric, destaca que la Nau 2 “és un equipament que va tenir molta vida en l’anterior mandat. En l’actual, volem mantenir aquesta vivacitat i multiplicitat de propostes, tant de cultura com de joventut, quan tot això sigui possible”.

Andreu González, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Martorell

La Xarxa hi ha programat dos espectacles : un serà el Què bèstia! de Tortell Poltrona el proper diumenge 25 d’octubre (12.00h) i l’altre, El llop ferotge el 8 de novembre, a la mateixa hora. González reconeix que “comença a fer fred per a que aquests espectacles es facin a l’exterior i a més, El Progrés està en obres en aquests moments”.

Andreu González, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Martorell

La Nau 2 és un espai de prop de 5.000 metres quadrats -dels 9.000 del total de Ca n’Oliveres- que pot albergar fins a 2.000 persones. Habitualment acull concerts, festes, trobades, desfilades, exhibicions i representacions d’arts escèniques i altres esdeveniments relacionats amb les grans festes de Martorell -Fira de Primavera, Festa Major, El Roser, Nadalem i Carnaval- i activitats que organitzen les entitats. Recentment, també ha acollit esdeveniments com ara el rodatge del film La vampira de Barcelona o els assajos de la prestigiosa companyia La Fura dels Baus.

Font: L’Ajuntament cedeix la Nau 2 de Ca n’Oliveres a entitats culturals per a activitats segures