L’Ajuntament de Martorell distribuirà mascaretes higièniques a tots els comerços locals

Categories General

L’Ajuntament de Martorell proveirà de mascaretes higièniques els comerços locals per garantir que tothom en faci servir quan entri a l’interior d’un establiment. Les mascaretes es començaran a repartir demà a tots els comerços del poble amb un dispositiu format per personal municipal.

Amb el desconfinament, des de fa uns dies podem accedir als comerços, però hem de respectar escrupolosament les mesures bàsiques de prevenció per evitar contagis. “La més important és dur sempre mascareta, tenint en compte la dificultat per mantenir una distància de dos metres dins un establiment”, ha dit l’alcalde Xavier Fonollosa. Cal recordar que l’ús de la mascareta és obligatori i que la prevenció és molt important en aquests moments per evitar rebrots i minimitzar el risc de contagi.

Fonollosa ha expressat que, durant aquesta epidèmia, “el comerç local de Martorell ha estat a l’alçada. En els pitjors moments, gràcies a les botigues del poble, els veïns hem pogut disposar de productes i serveis bàsics que d’altra manera ens hagués estat molt difícil accedir”. “El comerç local no només és competitiu i de qualitat sinó que han demostrat un cop més el seu compromís amb Martorell i amb la seva gent”.

Molts comerços, però, han estat tancats durant setmanes i no han pogut desenvolupar la seva activitat amb una certa normalitat fins arribar a la fase 1. “Els hem d’agrair el seu esforç i el seu sacrifici, però el millor reconeixement que els podem fer és seguir confiant en el seus productes i donar-los tot el suport, comprant a les seves botigues”.

167 afectats per coronavirus

Pel que fa a l’epidèmia, les dades segueixen millorant. Avui tenim a l’Hospital Sant Joan de Déu sis infectats per coronavirus, dels quals quatre són personal sanitari i dos són pacients ingressats amb positiu (un dels quals de Martorell, inclòs el personal sanitari). A banda hi ha sis persones aïllades pendents del resultat de la prova.

A l’Hospital Sagrat Cor hi ha avui vuit positius i 153 veïns i veïnes de Martorell confinats al seu domicili o a les residències després d’haver donat positiu. En total, 167 persones infectades de coronavirus de les quals 155 són de Martorell.

Avui, novament, no hem de lamentar cap defunció i s’han donat d’alta tres persones a l’Hospital Sant Joan de Déu i al Sagrat Cor.

Font: L’Ajuntament de Martorell distribuirà mascaretes higièniques a tots els comerços locals