L’Ajuntament de Martorell pren mesures preventives per evitar nous contagis de la COVID-19

Categories General

L’Ajuntament de Martorell, donada la situació epidemiològica dels municipis a la primera corona metropolitana de Barcelona, on s’han detectat diversos rebrots, i per tal d’evitar un augment dels contagis de la COVID-19, ha pres noves mesures preventives.

Malgrat que a Martorell no hi ha hagut un augment significatiu de casos positius de coronavirus, l’Ajuntament suspèn o ajorna els actes i esdeveniments públics programats per als pròxims 15 dies i demana a tots els veïns i veïnes actuar amb prudència i seguir les recomanacions de les Autoritats Sanitàries.

Així, mitjançant un decret, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha resolt cancel·lar la celebració del Festival PAS 2020 i ajornar l’acte “In memoriam” d’homenatge a les víctimes de la pandèmia, previst per aquest dissabte 25 de juliol de 2020. Així mateix, l’alcalde ha resolt suspendre amb caràcter general l’autorització d’actes a la via pública i als espais públics durant un termini de quinze dies, entre el dia 21 de juliol de 2020 i el dia 5 d’agost de 2020.

Es mantenen oberts els equipaments i serveis municipals que estan funcionant segons els protocols previstos als plans sectorials d’activitats aprovats pel Comitè Tècnic i pel Comitè de Direcció del Pla PROCICAT (Pla de Protecció Civil de Catalunya).

Les mesures de prevenció de contagis s’aniran adaptant a l’evolució de l’epidèmia i d’acord amb les recomanacions de les Autoritats Sanitàries. La lluita contra l’epidèmia és una prioritat per a l’Ajuntament de Martorell, que des de l’inici de l’emergència sanitària ha col·laborat en tot moment amb les administracions competents en el control i la gestió a nivell local dels contagis.

L’Ajuntament recomana actuar amb responsabilitat als veïns i veïnes de Martorell, recordant que s’han de seguir les mesures de prevenció de Salut Pública (ús obligatori de la mascareta, rentat de mans i distància de seguretat) i recomana a la ciutadania que s’evitin les aglomeracions de persones.

Font: L’Ajuntament de Martorell pren mesures preventives per evitar nous contagis de la COVID-19