L’Ajuntament proporcionarà el material escolar necessari als infants en situació de vulnerabilitat

Categories General

Encara hi ha incertesa sobre com acabarà el curs escolar, si es podrà fer presencialment o si s’haurà de fer a distància. Sigui com sigui, l’Ajuntament de Martorell ja està treballant amb el Departament d’Educació per dotar a tots els infants martorellencs de les eines necessàries per accedir a l’ensenyament telemàtic, en cas que al final s’activi aquesta opció.

Tanmateix, des de les institucions han detectat mancances de material escolar bàsic en algunes famílies. Per posar-hi remei, l’Ajuntament proporcionarà aquest material als infants en situació més vulnerable. L’objectiu és que puguin dur a terme una mínima activitat educativa durant el confinament.

El subministrament i la distribució es farà de la mà de les escoles, amb qui ja estan treballant. Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, ha declarat que: “mentre Educació defineix com reprendre l’activitat escolar, ja sigui a distància o presencial, garantirem que tots els infants de Martorell podran almenys tenir material per treballar a casa durant el confinament”. De fet, demà es compleix un mes del tancament de les escoles a Martorell, i a tot el país, per contenir l’epidèmia del coronavirus.

317 persones infectades per coronavirus

Dues persones han mort avui per la COVID-19 a Martorell, a l’Hospital Sant Joan de Déu i a la residència de gent gran. Un d’ells era del municipi i l’altre de fora. A més, cal remarcar la recuperació de 3 persones a l’Hospital Sant Joan de Déu, que ja ha superat la COVID-19 i que han estat donades d’alta.

A l’Hospital Sant Joan de Déu, actualment, hi ha 147 infectats per coronavirus, dels quals 96 són personal sanitari i 51 són pacients ingressats amb positiu. D’aquests 147, només 33 són de Martorell, inclòs el personal sanitari. A banda, hi ha 33 persones aïllades i pendents del resultat de la prova.

Als 147 de l’Hospital Sant Joan de Déu cal sumar els 96 positius ingressats a l’Hospital Sagrat Cor, 38 de l’Hotel Salut i 36 veïns confinats al seu domicili després d’haver donat positiu. Un total de 317 persones infectades, de les quals 110 són de Martorell.

Font: L’Ajuntament proporcionarà el material escolar necessari als infants en situació de vulnerabilitat