L’Ajuntament reparteix nou material per facilitar la separació de residus a casa

Categories General

Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus , la Regidoria de Medi Ambient ha començat aquest dimarts a lliurar material per facilitar la separació de residus a casa. Fins al 5 de desembre, es pot recollir al Centre Cultural, al Complex Educatiu Torrent de Llops, a la Casa del Vila i al Mercat Municipal Les Bòbiles.

El ‘pack recicla’ està format per un cubell per als residus orgànics, un joc de tres bosses per fer la recollida selectiva dels envasos lleugers, del paper i cartró i del vidre, i un tríptic informatiu. Per poder fer-se amb un d’aquest kits heu de lliurar el tiquet que totes les llars martorellenques han rebut per correu ordinari, junt amb una carta explicant la campanya i un iman amb el telèfon del servei de recollida de trastos vells voluminosos, detalla l’alcalde Xavier Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Demà dimecres, a les 17.00h, també dins els actes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, es presentarà a la Sala Muxart del Centre Cultural el nou Pla Local de Prevenció de Residus de Martorell, amb la voluntat de reduir la generació de residus, reutilitzar els objectes que encara poden ser útils i reciclar correctament.

També es donarà a conèixer el nou Servei de Neteja de Martorell, que va entrar en vigor l’1 de novembre, amb la finalitat de donar un nou impuls a aquest servei al nostre municipi. Amb aquest nou servei de neteja, es disposa de més personal, més maquinària, un servei molt més estricte, més neteja a les bateries de contenidors i en l’entorn, així com més prerecollides i recollides selectives.

Amb la voluntat que, entre tots, treballem per tenir un poble més net i endreçat, l’Ajuntament durà a terme una nova campanya de comunicació i sensibilització sota el lema ‘Martorell Net: Fem-ho junts, Fem-ho bé’.

The post L’Ajuntament reparteix nou material per facilitar la separació de residus a casa appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: L’Ajuntament reparteix nou material per facilitar la separació de residus a casa