L’alcalde Xavier Fonollosa participa a la segona edició del Fòrum Logístic de Riba-roja de Túria

Categories General

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, participa a la segona edició del Fòrum Logístic que se celebra a la ciutat de Riba-roja de Túria. Un espai per reflexionar sobre els processos de desenvolupament i inversió industrial des d’una perspectiva local, promovent la innovació, la sostenibilitat i la col·laboració publico-privada en matèria d’inversions industrials. Al Fòrum hi participen els representants de més de 200 ajuntaments, on el factor industrial o logístic té una funció específica de desenvolupament del model econòmic local.

Durant la jornada de treball s’estan debatent aspectes com el treball de qualitat i el creixement econòmic; indústria, innovació i infraestructures; reducció de les desigualtats; ciutats i comunitats sostenibles; producció i consum responsables; acció per al clima; i establir aliances entre els governs, el sector privat i la societat civil.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha presentat, juntament amb els alcaldes i alcaldesses de Riba-roja de Túria, Arteixo, Antequera, Mérida i Mondragón, el document tècnic i conclusions de la primera edició del Fòrum Logístic.

Per Fonollosa, “és molt important la presència de Martorell en aquest fòrum d’àmbit estatal per compartir experiències amb altres municipis amb alt potencial industrial i logístic, traçar estratègies conjuntes i sumar energies per potenciar l’activitat econòmica, i generar noves oportunitats econòmiques i d’ocupació als nostres pobles i ciutats”.

“Martorell amb Riba-roja de Túria, Mondragón, Arteixo, Antequera i Mérida constituïm el G-6, grup impulsor per la creació d’una xarxa estatal de pobles i ciutats amb un gran potencial industrial i logístic. Apostem per la reindustrialització de l’economia circular”, ha destacat.

A més de l’alcade, la delegació martorellenca a Riba-roja de Túria, està formada per la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas; el regidor de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Àlbert Fernández; i el tècnic municipal, Rodrigo Alaminos.

Font: L’alcalde Xavier Fonollosa participa a la segona edició del Fòrum Logístic de Riba-roja de Túria