‘L’aparador de les meravelles’ de la Biblioteca exhibeix la diversitat de gèneres de la novel·la

Categories General

La Biblioteca Martorell mostra a l’espai de vestíbul una exposició de plafons que parlen de nou grans gèneres de la novel·la i que posen exemples d’obres representatives de cadascun d’ells. Porta per títol L’aparador de les meravelles i la podran veure tots els usuaris que s’apropin a l’equipament en horari d’obertura fins a finals d’aquest mes.

L’exposició vol fomentar la lectura i demostrar la gran varietat de gèneres existents, i el fet que tothom hi pot trobar les seves preferències. Per això, convida els lectors a endinsar-se en el gènere escollit a través d’alguna de les seves obres més representatives, que hi són exposades a tall d’exemple, segons explica Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Martorell.

Josefina Canals, tècnica de la Biblioteca Martorell

Amor, terror, humor, policíac, aventures, fantasia, història, realisme i ciència ficció. Aquests són els nou gèneres de la novel·la que s’aborden en els plafons. Cadascun d’ells s’acompanya d’una obra, alguns dels llibres més significatius i importants, aquells que defineixen millor el gènere al qual pertanyen.

L’aparador de les meravelles és una de les propostes de febrer de la Biblioteca Martorell. L’equipament ha programat en línia a través de martorelldigital.cat tres activitats: la presentació del llibre Cocina Comida Real , de Carlos Ríos el 18 de febrer, a les 18.30h; L’Hora del Conte amb Sherezade Bardají i els Contes de la bruixa llaminera el 19 de febrer, a les 17.30h, i la presentació de Tàndem , de Maria Barbal, el 25 de febrer, a les 18.30h.

Font: ‘L’aparador de les meravelles’ de la Biblioteca exhibeix la diversitat de gèneres de la novel·la