L’associació de veïns de Torrent de Llops dona 500 euros al Banc d’Aliments

Categories General

L’associacio de veïns de Torrent de Llops i Rodalies dona 500 euros al Banc d’Aliments per ajudar a combatre els efectes de la crisi generada pel coronavirus. La junta directiva ha decidit, per unanimitat, destinar aquesta quantitat a ajudar una de les entitats socials que treballa per atendre les persones més desafavorides i en risc.

“Des de la junta hem pensat que, ja que aquest any no podem passar tant de temps plegats a les tardes al nostre local amb la resta de persones de l’entitat, podríem contribuir a fer alguna cosa en un moment com aquest”, explica la secretària Marisol Solís. Per això, han decidit que donarà mig miler d’euros a tasques solidàries: “No són molts, però són el que podem donar, i hem decidit destinar-los al Banc dels Aliments”.

Marisol Solís, secretària de l’AV Torrent de Llops i Rodalies

Solís afirma que “el Banc d’Aliments és una entitat que necessitarà un gran suport. Hi haurà moltes famílies que, amb la pèrdua de llocs de feina, amb l’aplicació d’expedients de regulació temporal d’ocupació (ERTOs) i amb la disminució dels ingressos a les seves cases, necessitaran recórrer al Banc d’Aliments, a la Creu Roja i a Càritas. Aquesta és la nostra petita aportació, que esperem que arribi a qui ho necessiti”.

Marisol Solís, secretària de l’AV Torrent de Llops i Rodalies

Igualment, la secretària recull el sentiment de la junta “d’homenatjar i agrair a totes les persones que aquests dies treballen en primera línia: el personal sanitari, de neteja, els reposadors, caixers, farmacèutics…a tots ells gràcies amb majúscules”.

L’associació s’ha implicat en altres tasques solidàries. Solís explica que “el grup de senyores que fa patchwork els dimarts i dijous al local s’ha afegit a la xarxa de voluntaris de Martorell per cosir mascaretes, i se senten molt orgulloses de col·laborar-hi”.

Font: L’associació de veïns de Torrent de Llops dona 500 euros al Banc d’Aliments