L’Associació de Veïns Portal d’Anoia surt al carrer per tornar a celebrar el sopar de germanor

Categories General

L’Associació de Veïns Portal d’Anoia celebrarà el divendres 15 de juliol el sopar de germanor, un acte que reprèn una dècada més tard i amb què pretén recuperar el sentiment de companyonia i pertinença al barri per part dels veïns. Tot i que la jornada està organitzada per l’associació del barri, és oberta a tothom i només cal portar el menjar, l’Associació de Veïns Portal d’Anoia es farà càrrec de la beguda.

L’associació, presidida per Josep Alemany i amb Eduard Navarro com a secretari i el tresorer Josep Tuloch, va reprendre la seva activitat el passat mes de maig i d’entre els objectius que va marcar-se, recuperar el sopar de germanor n’era un dels cabdals. Tornar a reunir els veïns al carrer, reactivar el contacte entre ells i pensar en activitats per dinamitzar els carrers de La Vila s’han convertit en les seves fites a curt termini.

Per al secretari Eduard Navarro, “és molt important reprendre el sopar, el fem després de molts anys” i creu que aconseguiran visibilitat de l’entitat als veïns i que crearan un bon espai de trobada.

Eduard Navarro, secretari Associació Veïns Portal d’Anoia

Per assistir al sopar no caldrà fer reserva prèvia, “tot i que esperem ser unes 30 o 40 persones”, ha dit Navarro. En cas de superar les expectatives d’assistència, l’entitat podrà acollir amb garanties els visitants que s’hi apropin.

Eduard Navarro, secretari Associació Veïns Portal d’Anoia

El sopar començarà a les 20.30h a la Plaça de La Vila i qui vulgui assistir-hi només haurà de fer-ho portant el sopar per compartir. És previst que l’Associació de Veïns Portal d’Anoia doni el tret de sortida a la seva reactivació amb aquesta trobada per a, més endavant, celebrar la Festa Major del barri amb d’altres activitats.

 

Font: L’Associació de Veïns Portal d’Anoia surt al carrer per tornar a celebrar el sopar de germanor