L’associació Nou Martorell torna a repartir més de 3.000 euros en compres

Categories General

Aquest matí l’associació de comerciants Nou Martorell ha celebrat el 5è sorteig de la campanya de Nadal ‘El teu tiquet té premi’ en directe a Ràdio Martorell (91.2 FM). De l’1 al 23 de desembre, els clients podien dipositar el seu tiquet de compra a les urnes ubicades a les botigues associades i optar-ne a una segona pel mateix import. D’entre els més de 2.900 tiquets de compra recollits, s’han extret 63 tiquets que han completat la quantitat total de 3.042,43 euros en premis.

El programa radiofònic ha estat dirigit pel responsable de Comunicació de Nou Martorell, Lluís Gutiérrez, amb la col·laboració del nou president de l’associació, Raúl López, i el president sortint, Marc Casasayas, que han estat els encarregats de treure els tiquets afortunats corresponents a 22 comerços diferents adherits a l’entitat comercial.

Aquests establiments han estat Base: Sayas Sports, Botiga Amiga, Calçats Avigó, Chamitos, Discos Local 3, Dulce Emy, Eva Lucena Espai de Joies, Emme Creacions, Ferreteria Olmo Optimus, Flōs estudi floral, Hermes Calçats, La Blanco, L’Agrobotiga del Sindicat, Naturaa, Novetats el Globo, Novetats Sonia, Perruqueria Moliner, Quissos, Sonia Pinedo Beauty Center, Stetic Mans, Studio Central On/Of i Viñas e Hijos.

Els premis han estat molt repartits, des dels 4,95 euros a Emme Creacions i Ferreteria Olmo, amb l’import més baix, a 112 euros a Eva Lucena Espai de Joies.

L’associació de comerciants Nou Martorell ha aprofitat el programa d’avui per fer públic, per primera vegada, el canvi de junta directiva i el canvi de presidència. El fins ara president, Marc Casasayas, s’ha mostrat molt orgullós per la feina feta i ha explicat que “hem consolidat 4 fires a l’any, que ve molta gent i els agrada. I és la feina que hem fet, dinamitzar el comerç local”. Casasayas continuarà formant part de la Junta Directiva de Nou Martorell.

Marc Casasayas, expresident Nou Martorell

El nou president de l’entitat, Raúl López, ha agraït a l’antiga junta fer una feina exemplar i ha assegurat que arriba a la presidència “amb l’ambició de potenciar encara més el comerç local i els serveis que ofereix Martorell als seus habitants. També treballar conjuntament amb altres associacions de comerciants per unir esforços i tirar endavant el negoci local, que tant aporta a la població”.

Raúl López, president Nou Martorell

En aquest enllaç podeu recuperar el programa per conèixer tots els premiats.

The post L’associació Nou Martorell torna a repartir més de 3.000 euros en compres appeared first on Web de notícies de l’Ajuntament de Martorell .

Font: L’associació Nou Martorell torna a repartir més de 3.000 euros en compres