L’asturià Sergio Ramos dirigirà els tres equips femenins més grans del CB Martorell

Categories General

El Club Bàsquet Martorell ja sap qui serà el nou entrenador del sènior femení A. Es tracta del tècnic asturià Sergio Ramos, que arriba des de l’ACD Val’Nalón, a Langreo (Astúries), i que també assumirà el sènior femení B i el júnior femení. Ramos gaudirà de la confiança de David Torrescusa, amb qui va contactar per altres temes i va acabar fitxant pel club blau. Amb 31 anys, Ramos arriba de les set últimes temporades al Val’Nalón asturià, on ha estat el director tècnic fins a aquest curs.

El nou entrenador del Club Bàsquet Martorell pilotarà els tres equips femenins més grans del club, tot i que el plat fort li arribarà de la mà del sènior femení A. En aquest sentit, creu que no li serà del tot difícil fer-se càrrec de les tres plantilles, i és que ja ho feia a Langreo,

Sergio Ramos, entrenador CB Martorell

Pel que fa a objectius amb els equips que dirigirà, prefereix no establir-los d’inici, sinó que es planteja fer créixer les plantilles a base de formació i recursos.

Sergio Ramos, entrenador CB Martorell

Ramos arriba des del bàsquet asturià, on hi ha jugat i també s’ha format com a entrenador. A banda del club de Langreo, també ha dirigit equips al Codema (Gijón) i el Club Basket Lena (Pola de Lena). En la seva arribada a Catalunya, opina que es manté a l’expectativa de què es trobarà amb el bàsquet català femení. Tot i que ha format part d’equips masculins, s’ha especialitzat en els equips formats per noies.

Sergio Ramos, entrenador CB Martorell

El sènior B serà un dels equips nous de la temporada i estarà format per jugadores que han finalitzat la seva etapa júnior i d’altres que arriben de diferents clubs.  Aquesta temporada, el sènior femení competia al Campionat territorial de Barcelona, tot i que el club queda a l’espera de conèixer si ascendirà o no.

Font: L’asturià Sergio Ramos dirigirà els tres equips femenins més grans del CB Martorell