L’Echegaray torna a guanyar el XV Cros Escolar que organitza el Martorell Atlètic Club

Categories General

El XV Cros Escolar que organitza el Martorell Atlètic Club ha coronat, ja comença a ser un clàssic, a l’Escola José Echegaray. Aquesta és una cursa que es celebra en consonància amb les Festes del Roser. També han participat el Juan Ramón Jiménez, el Joan Oró, La Mercè, l’escola Vicente Aleixandre, el Maria Canela, Els Convents, l’escola Mercè Rodoreda, el Pompeu Fabra i el Lola Anglada.

En la categoria S8 el guanyador ha sigut Nico Rizza -independent- i el José Echegaray ha tingut el primer campió amb el triomf de Masyila Azahaf en la modalitat femenina. De fet, hi ha hagut triplet d’aquesta escola.

En S12 el Vicente Aleixandre marxa amb gran felicitat. Ha vençut un representant seu: l’Iker Casanova. En dones ha guanyat l’Eva Bou. Més tard s’han realitzat les S10 amb els triomfs d’Alan Perales -Martorell Atlètic Club- i Gabriela Asuma, del Juan Ramón Jiménez.

També va haver-hi temps pels sub-14: Biel Martínez i Lia Espín van quedar primers, igual que Guillem Solé i Jasmine Gavitova.

En nins, Yossouph Diedhiou -Echegaray- i Àneu Amoròs, del Martorell Atlètic Club, han aixecat els trofeus. Més tard, s’han celebrat els Opens amb les victòries de Lluis Casanova i Anissa Harrak; i el Social amb l’alegria per Toni González i Sara Espín.

Tots els atletes havien de tenir la seva corresponent llicència tramitada per la temporada en curs.

Font: L’Echegaray torna a guanyar el XV Cros Escolar que organitza el Martorell Atlètic Club