L’EMM obre el període per apuntar-se al taller Música per a nadons

Categories General

L’Escola Municipal de Música (EMM) de Martorell ha iniciat, aquest dilluns 9 de gener i fins al 3 de febrer, el període de preinscripció al taller quadrimestral Música per a nadons. L’activitat començarà el 13 de febrer, clourà el 14 de juny, i serà conduïda per la professora de Nadons, Sensibilització i Creació de Cançó de l’EMM, Anna Roig.

El taller consisteix en sessions de 45 minuts setmanals per gaudir de la música en família i compartir recursos que us podran servir per fer música amb els vostres nadons: cançons, jocs de falda, jocs de dits, experimentació amb objectes sonors, audicions, danses i descoberta d’instruments, detalla Anna Roig.

Anna Roig, professora taller Música per a nadons

Les sessions van adreçades a infants de 9 mesos a 3 anys, dividits en grups per edats i acompanyats d’un adult de referència. L’horari serà de 16.00 a 16.45h, els dilluns, dimarts o dimecres.

Anna Roig, professora taller Música per a nadons

L’objectiu principal és oferir una bona estona guiada de jocs musicals compartits amb els vostres nadons, per tal d’iniciar-los en la sensibilització musical i, a la vegada, obtenir recursos per vincular-vos musicalment amb els vostres petits a casa en qualsevol moment.

El taller consta de 14 sessions amb un preu total de 28’69 euros. Per formalitzar la preinscripció només cal omplir aquest formulari i des de l’EMM es posaran en contacte amb vosaltres.

Font: L’EMM obre el període per apuntar-se al taller Música per a nadons